../images/Emo97.gif פלפל קלוי חריף
בוחרים את הישרים ביותר (קל לעבוד איתם) מניחים רשת על הכיריים, מניחים את הפלפלים על הרשת קולים מכל הכיוונים עד שכל הקליפה שחורה. מעבירים לשקית או קערה מכוסה או סיר מפזרים מעל מעט מלח גס לאחר חצי שעה קולפים (הכיסוי מקל על הקילוף) חוצים - מסלקים גרעינים ועורקים - אפשר לחתוך לאורך או לרוחב, אפשר שלמים מתבלים בשמן זית, חומץ או לימון, פרוסות שום דקיקות ומעט מלח כדאי להכין כמה שעות מראש אותו הדברעם פלפלים בצבעים שונים