מחפש מתנדבים שיש להם ידיים טובות לעזרה לזקנ

david4657240

New member
מחפש מתנדבים שיש להם ידיים טובות לעזרה לזקנ

שלום לכם, שמי דויד ואני מחפש מתנדבים שגרים באזור פ"ת לפרוייקט שמתחיל בפ"ת ובעזרת השם יתפרס על כל פני הארץ . מטרת הפרוייקט . . . . . מטרתו של הפרוייקט לעזור לזקנים ולתקן להם את כל מה שמקולקל להם בבית (כמובן אנחנו עושית זאת בהתנדבות מוחלטת ). הרי.... לכול זקן יש תקלה קטנה בבית שהוא צריך עזרה חייב לציין .... הפרוייקט הזה הוא בהדרכה של עמותה שאני מתנדב בה שנמצאת בפ"ת. מבחינת תדירות ..... כל אחד כמה שנראה לו , אני מקדיש שעה ביום לנושא ההתנדבות (מתנדב פעמים בשבוע ביום ראשון וחמישי לוש שעות כל פעם ), אבל כל אחד יתנדב כמה שהוא מרגיש למי שמעוניין שישלח לי מייל לכתובת: [email protected] בתודה: דויד דויד

david4657240 -מקסים!בהצלחה!

כמה נכון , הקושי של קשישים הוא לעיתים בדברים שלצעירים יותר נראה משהו פשוט, לפעמים רק להחליף נורות שמצריך טיפוס על סולם שח"ו מוביל לנפילה, או מנעולים, שלטים של טלויזיה-שלחיצה שגויה מבלבלת את השלט ואת הקשיש,ועוד תיקונים קטנים או יותר גדולים. מקווה שתעזרו כאן למצוא מתנדבים ואתה מוזמן לפרסם שוב ושוב. תרשה לי להציע שתכתוב הודעה זו עם שם הנושא:"דרושים בפתח תקווה" אולי זה ימשוך את עינם של הגרים בפ"ת והאזור. חג שמח בהצלחה נעמי.

david4657240

New member
לנעמי היקרה , תודה רבה , העשה מה שאמרת

חשוב לי רק שתדעי שהכול בזכות אישה יקרה ששמה "אסתר היקרה מעמותת טל חיים", כי.... הרעיון היה של אסתר היקרה ולא שלי , אני סה"כ בורג קטן במערכת שתפקידי ליישם את הרעיון של אסתר היקרה איי לכך.... מגיע כל הקרדיט לאסתר היקרה מעמותת טל חיים כי זה הרעיון שלה ולא שלי. המון תודה , דויד

david4657240

New member
דרושים בפתח תקווה מתנדבים עם ידיים טובות

לכול המתנדבים היקרים...... נעמי היקרה אמרה לי לרשום "דרושים בפתח תקווה " ,והיא ממש צודקת כי הפרוייקט הזה מתחיל בפתח תקווה (ומקווה שימשיך לכול הארץ, אני בטוח בכך כי יש המון צדיקים במדינה היקרה הזאת). איי לכך.... כל מי שיכול להקדיש מעט מזמנו לעזור לקשישים לסדר להם דברים קטנים בבית (החלפת מנורה , תיקונים קטנים , וכול...) , אשמח עם הוא יוכל ליצור איתי קשר : נייד : 054-5561732 מייל : [email protected] חג שמח דויד

למעלה