מחפש מתנה מקורית

חגי21

New member
מחפש מתנה מקורית

מחפש מתנה לחברה היא בת 24 ואני קצת סטודנט תפרן ככה שהגבול שלי הוא 600 ש"ח כל רעיון יתקבל בברכה כל עוד יעמוד בגבולות ההגיון=600 ש"ח
עדיפות למתנות מטורפות

מורני !

New member
אמממ

מה עם ספא, היום יש אחלה דברים ב500 ש"ח לזוג. חוץ מיזה - תן כיוון קצת - מה היא אוהבת וכו'.. (אגב, 600 ש"ח זה ממש ממש מכובד).

חגי21

New member
דברים מטורפים

היא לא בקטע של ספא ומסאג'ים אני מחפש משהוא מטורף יכול להיות חומרי או בכיוון של הפתעה נ.ב עם האהבה שלי תאמיני לי ש 600 זה עודף אבל לא קל להיות סטודנט במדינה הקטנה שלנו

חגי21

New member
זה מטורף אבל לא אישי

אני מנסה למצוא משהוא חדש מרגש להמציא ולא לחדש

OzMv19

New member
מחפש מתנה לחברה

מחפש מתנה לחברתי בת 16. בסכום 250 שקל. אני חייל !

חגי21

New member
פרטיותי חוללה

אין כבר פינה שקטה ברשת אפילו להודעות

s20782

New member
לא מטורף אבל מהנה

יום פינוק שלא יעלה לך יותר מ500 שקל ביחד. עם מסג'ים בריכה ארוחות...איך בחורה שתגיד לא לכזה דבר

חגי21

New member
לא מטורף וממש לא אישי

סליחה שאני קצת קפדן היומולדת ביום שבת ואני מחפש רעיון שישאיר אותה פעורת פה כל החברות שלה הלכו ליום כיף עם החבר ככה שזה מבחינתה פאסה

ראפטינג הולך?

אין לי הרבה רעיונות משוגעים שהם גם אישיים. חוץ מטיולים מסוגים שונים, כמו ראפטינג, ג'יפים וכדומה. אתה יכול לכוון אותנו קצת?

חגי21

New member
מטורף אבל לא אישי

הגעתי להחלטה אנשים אני לוקח אותה לטיול רגלי בטבע (הטיולים שעושים בתיכון) שבסופו יש מפל טיבעי עם בריכה ושם אני מתכנן לעשות לה פיקניק ולתת לה את המתנה אי אפשר להגיד שאני שלם עם זה כי זו הייתה תוכנית הברירת מחדל שלי אבל כניראה לא באתי מוכן מראש כמו שצריך אני רוצה להודות לכל מי שהציע ואל תשכחו את היומולדת שלי ב 11.10 שזה ביום שני הקרוב תתנו לחברה שלי עיצות

חגי21

New member
דווקא מאוד מטורף

אני והיא אולי שחייה בעירום ליד מפל ובריכה טיבעיים לחלוטין אני חושב שיש פה אלמנט אישי מטורף אם היה זמן אולי הייתי מוצא משהוא יותר מטורף אבל כניראה לא תכננתי את זמני כל הזמן

בזוז

New member
קנה לה

אביזר או שניים..... תכין את הבית/חדר עם נרות דולקים מוסיקה וכו'. קשור את עיניה תפשיט אותה ותלמד כל ס"מ בגוף שלה במסג' נעים, בליקוקים, בלהעביר מטלית חמה-פושרת-קרה (לפי טעמכם) על הגוף... וכשהיא "מבושלת מספיק תפנק אותה עם האביזרים ובלעדיהם... מספיק מטורף (מטריף) לך??

חגי21

New member
היינו שם

יש לנו כל אביזר סקס שיצא אי פעם (עובדת לשעבר בארוס) הרבה חדש בסקס לא נישאר מחפש חידושים בחיי היום יום

למעלה