מחפש נגן (איזו הפתעה...)

בליניק

New member
מחפש נגן (איזו הפתעה...)

שלום, אני מחפש נגן של 32 ג'יגה (אפשר גם 16 עם אפשרות הרחבה), אבל שמיועד בעיקר עבור מוזיקה (וידאו לא ממש מעניין אותי). משיטוט פה ובזאפ צמצמתי את האפשרויות שלי לשתיים: או הסנסה VIEW או ה-D2. איזה מהשניים עדיף? ראיתי פה בפורום הרבה תלונות על סנסה באופן כללי שהוא נתקע וכו', עד כמה זה באמת קורה ועד כמה זה מהותי? מצד שני, מבחינת מחיר הVIEW עדיף (כי לא מצאתי D2 של 32 ג'יגה מה שאומר שצריך לקנות גם כרטיס זיכרון בלא-יודע-כמה-זה-עולה.) ועוד שאלה אחרונה: האם בשניהם יש עברית "ישרה" (מימין לשמאל)?

יאיר B

New member
אני אמליץ על ה-D2

בעיקר מאחר ואני מכיר אותו. אין D עם 32GB, המקסימום זה 16GB. אפשר להרחיב עם כרטיס הרחבה (בדוק בזאפ מחירים). ב-D2 יש עברית ישרה לשירים + ממשק בעברית. לא יודע מה קורה עם הסנדיסק.

בליניק

New member
תודה על התשובה

יש פה גם מישהו עם סנסה VIEW לתת עליו דעה? לגבי הכרטיס, האמת שאני ממש לא מבין בזה כלום. זה אותם כרטיסים של טלפונים סלולריים? והאם בעיקרון כל כרטיס מתאים לכל מכשיר?

יאיר B

New member
בנוגע לכרטיסים:

ה-D מקבל כרטיסים מסוג SD (טלפונים סלולאריים מקבלים בדרך כלל מיקרוSD שהם קטנים יותר). דוגמאות לכרטיסים שמתאימים ל-D2: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=421&t=28 כל כרטיס שנקרא SD (וגם SDHC - שזה כרטיסים עם קיבולת גדולה מעל 4GB) מתאימים לעבוד עם נגן זה. כרטיס של 16GB (שזה עד כמה שאני יודע המקסימום שהוא מקבל) עולה כ-200 ש"ח (בדוק בזאפ).

למעלה