דש(א)-בורד
New member
מחפש נגן, אשמח לעזרה
היי
אני מחפש לקנות לי נגן חדש ונראה שאין בשוק שום דבר שמתאים לדרישות (הלגיטימיות לגמרי) שלי. יכול להיות שאני טועה, אבל אני לא הצלחתי למצוא כלום. אז ככה. אני רוצה נגן בשביל לשמוע מוסיקה, לא בשביל לראות סרטים, לא בשביל לגלוש באינטרנט, לא בשביל לחבר לטלוויזיה ולא בשביל שום דבר אחר. ידוע לי שכל נגן שמכבד את עצמו מנגן כמה סרטים ויש לו מסך, אין לי בעיה עם זה, אבל אני לא מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים ולאבד חיי סוללה בשביל מכלול שלם של פונקציות שהן לא בשבילי. בקיצור, אני מעוניין במשהו כזה: 1 - המון מקום, כמה שיותר יותר טוב. 2 - עם חיי סוללה טובים. 3 - עדיף נגן שיכול להריץ RockBox, או לחלופין נגן שידוע שהגירסה שלו טובה. 4 - אם אפשר, שיעלה פחות מ2000 שקל (יש לי אפשרות להזמין מחו"ל). כרגע יש לי את הiAudio X5L. אני נורא נורא מבסוט ממנו. הבעיה היחידה היא שהוא מגיע רק עם 30 ג'יגה. ידוע לי שיש גרסה של 60 ג'יגה (לשותף שלי יש כזה, למעשה) אבל בלתי אפשרי להשיג אותה בשום מקום (ו60 ג'יגה גם לא יספיקו לי, לדעתי). הנגן היחיד שמצאתי שקרוב לדרישות האלו הוא iPod Classic 160 GB. הבעיה איתו היא שאי אפשר לשים עליו רוקבוקס ואני מעדיף לירות לעצמי ברגל מאשר לסבול את הiTunes הנורא הזה. תודה מראש לכל העונים שי.
היי