מחפש נגן חדש אחרי IAUDIO 7

omer ok

New member
מחפש נגן חדש אחרי IAUDIO 7

אהלן, היה לי את ה- I7 תקופה די ארוכה, מאוד מבסוט ממנו, אך לצערי נפרדו דרכינו. אני מחפש נגן חדש, עם דגש עיקרי על הדברים הבאים: - נפח גדול (עדיף מעל ל 60 ג'יגה) - תמיכה בעברית - תמיכה בתיקיות ולא רק בתגיות - לא מכשיר גדול (לא מחפש לראות וידיאו וכאלה, מוזיקה בלבד) - כמה שיותר קטן וקל! - אמין אמין אמין.... עכשיו אני יודע שאולי אני מחפש קצת מכל העולמות, אבל זה מה יש.... משיטוטים ברשת משום מה קפץ לי שאולי אין נגן כזה, ואני צריך להתפשר על אייפוד קלאסיק 80-120, וברור לי כי אני מתגמש פה מכמה בחינות, אבל השאלה העיקרית שלי בקשר לאייפוד (ובכוונה אני לא שואל בפורום אייפוד), הוא אמין? אני שומע על יותר מידי אנשים שמתבאסים על זה שהאייפוד נתקע ונדפק. אשמח להמלצות

הקלאסיק הוא אכן היחיד שקיים כרגע

(לפחות בארץ). אפל חברה שנחשבת לחברה אמינה(שולטת על נתח שוק גדול בנושא הנגנים) אבל תמיד תשמע בעיות לפה ולשם, בכל חברה. הקלאסיק היחיד שנמכר כיום הוא 160 ג"ב, הוא באותו גודל כמו של ה120 הקודם(80 ג"ב כבר המון זמן לא מוכרים). אבל אין לו תמיכה בתיקיות. והוא גם לא כזה קטן, כי הוא בכל זאת מבוסס על דיסק קשיח. עוד משהו שאפשר להמליץ עליו זה הטאץ' החדש והארכוסים למינהם, לא אמרת תקציב ככה שאני לא בטוחה אם הם מתאימים בקטע הזה, את הטאצ' יש בדגם של 64 ג'יגה בייט(פלאש) ויש כל מיני דיסק קשיח של ארכוס. אבל הם כמובן לא רק למוזיקה וכו' וכו'.

יאיר B

New member
איאודיו הם היחידים שתומכים בתיקיות

כידוע אפל מחייבת שימוש באיטיונז שעובדת רק על בסיס תגיות. אין עברית באיפוד קלאסיק (יש בטאצ' החדש). אאל"ט לארכוסים יש עברית, לא יודע לגבי תמיכה בתיקיות. שווה בירור מול תדרים (היבואן). הבעיה היא שהארכוסים הם נגני וידיאו = מסך גדול = נגן גדול (מדובר על נגנים עם מסכים של 5" או 7"! ויקרים. מכאן שאם תוותר על נושא התיקיות (ותסכים לעבוד עם תוכנת האיטיונז), איפוד טאצ' 64GB החדש יכול להתאים (לא יהיה זול, לפחות 2500 ש"ח).

omer ok

New member
איזה דגםם טאץ'?

ראיתי גם את ה Q5W וקצת נדלקתי עליו בגלל האינטרנט ופיצ'רים הקטנים והנחמדים, מומלץ? יש אייפוד טאץ' יותר גדול מ 32 ג'יגה? (גם אם לא בארץ, אני יכול להביא מארה"ב בקלות...)

רשמתי... כן.

יש אייפוד טאצ' של 64 ג'יגהבייט. הוא החדש ביותר. אם אתה משווה את הטאצ' והQ5W מבחינת פיצ'רים אז כמובן הטאצ' יותר טוב. ושוב, כמו שרשמתי ויאיר הדגיש, אין תיקיות אבל יש עברית. והוא גם מיועד יותר למשחקים/וידאו/אפליקציות מאשר למוזיקה לעומת הקלאסיק(והנאנו שלא מגיע לנפחים האלו). ויש אותו בארץ. באידיגיטל בטוח יש, לא יודעת לגבי מקומות אחרים.

omer ok

New member
תודה רבה.

אם אני קונה אייפוד טאצ' בארה"ב גם תהיה עברית?

אני מניחה שכן.

תשאל בפורום אייפוד השכן - 1104. תשאל שם גם על הקנייה בארה"ב כדי להיות בטוח שתהיה לך אחריות בינלאומית.

למעלה