שלום לכולם, אני מחפש נגן MP3 זול 400-300 ש"ח חשבתי על אבל חשוב לי שיהיה לו LINE OUT בכדי לחבר אותו למערכת סטריאו שלי, כמו כן חשוב שיהיה לו רצועה או נרתיק כי אני רוכב על אופניים וזה מאוד יעזור לי. תודה מראש על העזרה.
לפי דעתי זה ממש מיותר נגן עם אפשרות להוספת זכרון כי הכרטיסי זכרון יקרים והרבה יותר זול לקנות נגן עם הרבה זכרון מאשר להוסיף זכרון כל פעם... אולי יש איזה שימוש לנגנים האלה שלא חשבתי עליו?
מה ההבדל בין רדיו באוזניות לבין .... רדיו....לא באוזניות? ובשרשור הזה 'כלב טיפש' אמר שאפשר להעביר שירים ממערכת מהחיבור של האוזניות?? בלי ליין אאוט??? זה אפשרי בכלל??? אם כן, איך?
רדיו באוזניות זה רדיו שבנוי על האוזניות, על הכבל יש את המכשיר. לעומת זאת בנגן כל הקבעיה של התחנות וההגבהרה והכל הוא על המכשיר. ולדעתי הכוונה להעביר מהנגן אל המערכת - כלומר שישמעו במערכת מה ששומעים בנגן. ואז זה כמו מה שאמרו מעלי.
עכשיו אתה אומר שאתה רוצה להעביר שירים מהמערכת לנגן... אז אולי אתה מתבלבל בין LINE OUT לLINE IN LINE OUT = חיבור כמו החיבור של האוזניות ש--מוציא-- קול מהנגן MP3 למערכת ברמת קול קבועה, בניגוד לחיבור של האוזניות שבו רמת הקול משתנה. כמו כן האיכות אולי יותר טובה בחיבור LINE OUT מאשר החיבור של האוזניות, אני לא יודע... LINE IN = חיבור שלוקח מוסיקה ממקור חיצוני כמו המערכת שלך ושומר את המוסיקה בתוך הנגן MP3 אז בבקשה אמור לנו למה אתה מתכוון...