מחפש נגן שיחליף את האייפוד שנהרס

Tomer 123

New member
מחפש נגן שיחליף את האייפוד שנהרס

שלום, היה ברשותי נגן אייפוד וידאו 30 ג'יגה שעבד נהדר למשך שנתיים וחצי. בימים אלה הנגן הולך ומתקלקל ונראה כי הוא מגיע לסוף ימיו... אשמח לקבל המלצות לנגן חדש (לא בהכרח אייפוד) אשר ימלא את הדרישות הבאות: 1. יותר מ-30 ג'יגה חובה!! 2. עמיד! מאוד חשוב (אני לוקח אותו לצבא.....) 3. מחיר עד 1000. 4. סידור נוח (תיקיות ותגיות אפשריות, הכוונה היא שלא יהיה כמו בנגני הMP3 הישנים שהכל בהם מבולגן) 5. חברה בעלת תמיכה בארץ. 6. איכות סאונד טובה (לא מדהימה אבל גם לא בינונית), סאונד גבוה (סאנדיסקים מסוג E200 זה חלש מידי לטעמי). 7. קורא עברית, אם זאת, לא חובה שהממשק יהיה בעברית. מומלץ וידאו. תודה רבה, ושבת שלום.

יאיר B

New member
אם עברית חשובה, אז איפוד נופל.

(חשבתי שתוכל לעשות טרייד-אין עם אידיגיטל על הנגן הישן שלך, אבל הקלאסיק החדש לא קורא עברית ואין עבורו פריצה). יש נגנים של ארכוס שאם קונים בארץ אז הם מדברים בעברית, אבל הם יקרים יותר ממה שאתה מוכן לשלם (נגני וידיאו בעיקר). אפשר לקנות איאודיו D2 בגודל 16GB + כרטיס SD של 16GB ויהיה לך 32GB סה"כ. תגיע לקצת יותר מ-1000 ש"ח. עובד על בסיס תיקיות. אפשר גם את הסנסא וויו 32GB שעולה 1000 ש"ח (ואפשר גם להרחיב אותו בעתיד עם כרטיס מיקרוSD). עובד על בסיס תגיות. שניהם מאפשרים וידיאו (אם כי נדרשת המרה, תוכנה מצורפת לאריזה). אין שימוש בתוכנה להעברת שירים בשני הנגנים. אגב, למה הכוונה שלך ב"חברה בעלת תמיכה בארץ"? איאודיו מקבל שירות דרך באג. בתום תקופת האחריות אני לא יודע מי מטפל בנגנים הללו (אם בכלל). סנדסיק כנ"ל (אני יודע שגם איפוד לא מתוקן אחרי תום האחריות).

Tomer 123

New member
עברית זה לא חובה

זה יותר נוח, אבל גם בלי זה בסדר... אני יכול לעשות טרייד-אין, השאלה היא אם יש משהו יותר טוב ויותר נוח מאייפוד אז למה לא... מה לגבי האיאודיו והסנסא? איפה אני יכול לברר עליהם? יש לך לינק לתת לי? למה הכוונה שאין שימוש בתוכנה להעברת שירים? הכוונה שלא צריך אייטיונס וכו' אלא אפשר להעביר ישירות מתיקיות? לגבי חברה בעלת תמיכה, הכוונה היא לחברה שאני יכול לקבל על הנגן תמיכה. באג זה סבבה. מן הסתם כשנגמרת האחריות אי אפשר כבר לטפל בו...

למעלה