מחפש נגן שיתאים לצרכים הבאים

SHAI858

New member
מחפש נגן שיתאים לצרכים הבאים

אהלן חברה עניתי על השאלון וזה מה שאני מחפש מחיר מקסימום: תלוי, יפורט בהמשך תמיכה בסוגי קבצים: (סוג או לא צריך) קודם כל אודיו אפשרי גם וידאו גודל מסך (באינץ'): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח או לכתוב "לא משנה")- לא משנה כל כך נפח זיכרון (בג'יגה בייט): (נא לבחור מתוך הרשימה או להגדיר טווח) מינימום 8 ג'יגה אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: אם זה 8 חשוב שיהיה הרחבה תוספות: לא משנה תמיכה בעברית: אשמח אם תהיה מקור אנרגיה: סוללה פנימית נטענת שליטה בנגן: לא משנה לי פורמטי מוזיקה נתמכים חשובים: בעיקר MP3, מה שיבוא בנוסף יתקבל בברכה חיבור לרשת (נדיר ויקר): לא צריך סידור בנגן: די חשוב שיהיה טוב ולעניין, אני מתלבט בין ה-D2 שאני רואה שהוא מומלץ ביותר וייתן לי את מה שאני צריך\ יש לי אפשרות שאבא שלי יביא לי אייפוד (קלסיק או ננו) בזול. העניין הוא שמצאתי אתר שניתן להרחיב את האחריות על ה-D2 ל-3 שנים דבר שאני מאוד מעוניין האייפוד יבוא עם אחריות לשנה וזה מאוד מפחיד אותי למרות שאני יודע על האמינות של הנגן ורוב האנשים מחזיקים אותו שנים ללא בעיה. אני יודע שזה לא פורום לאייפוד, ואם למישהו מכם יש ניסיון עם ה-D2 והאייפוד אשמח לדעת את חוות דעתו. תודה רבה !!

יאיר B

New member
בעיקרון כל הנגנים מגיעים עם שנה אחריות

אין לי מושג מי נותן לך 3 שנים, תברר את זה טוב (ומה זה כולל). ההבדל הגדול בין האיפוד ל-D2 הוא בסידור הקבצים וההעברה שלהם לנגן. איפוד מחייב עבודה עם איטיונז והוא עובד על בסיס תגיות (כלומר צריך לדאוג שהתגיות של השירים יהיו נכונות). D2 עובד כמו מחשב על בסיס תיקיות. איאודיו אפשר להרחיב עם כרטיס SD. איפודים לא ניתן. ל-D2 יש עברית, לאיפודים אין. וכמובן זמן הסוללה הענק שלו (52 שעות למוזיקה). מצד שני, לאיפוד יש אביזרים בלי סוף, ל-D2 אין.

SHAI858

New member
אוקיי כמה שאלות

קודם כל תודה רבה יאיר אני החלטתי ללכת על ה-D2 עד היום כל מוצר שקניתי שלא היה עם השם הגדול עשה את העבודה היטב אני סומך על החברה פה שמשבחים בלי סוף את הנגן הזה http://www.isramarket.com/cat.aspx?cat_id=126 אתה חושב שזה שווה משהו? אני לא כל כך מבין בזה וזה המקום היחידי שנותן את האופצייה וזה די מוזר בנוגע ל-D2 אני מבין שצריך לשמור עליו טוב טוב בגלל המסך זה אומר שאני צריך להוציא על מגן מסך+חיפוי השאלה אם החיפוי פלסטיק שעולה 100 שקלים יעשה את העבודה או שאני זקוק לנרתיק עור ? עוד דבר הבנתי שהאוזניות שמגיעות עם הנגן לא איכותיות ביחס לאוזניות של אפל. האם מדובר באוזניות גרועות מאוד או אוזניות ברמה סבירה שפשוט לא מנצלות את הנגן? תודה רבה שוב!

יאיר B

New member
אני לא מכיר את החנות הזאת. תשאל אותם מחר מה

כוללת האחריות ומי נותן אותה (אם הם, או MPTEC שהם אכן היבואן הרשמי של איאודיו בישראל). אגב, איאודיו היא חברה מאוד נחשבת במזרח (ומתחרה באיריבר שגם נחשבת מאוד במזרח, האיפוד שולט בעיקר בארה"ב וגם קצת באירופה). הנגן עצמו מאסיבי מאוד (וגם קצת שמן). לגבי המסך - זה כמובן תלוי באיך אתה שומר על הנגן עצמו (אפשר לשים עליו מדבקה שבעיקר שומרת על המסך מסריטות, נרתיק מעור יכול להגן מנפילות). לאור יש את הנגן, אם הוא יכנס יוכל לתת לך את התרשמותו ממנו. אני לא מכיר את האוזניות של אפל, כך שאין לי בסיס להשוואה. האוזניות של איאודיו (כל הנגנים מגיעים עם אותן אוזניות) הן סבירות אבל לא מצויינות. ה-I7 שלי נשמע הרבה יותר טוב עם ה-AKG מאשר עם האוזניות שהגיעו איתו (יותר נוח לי עם אוזניות קשת, כך שזה גם עניין אישי).

SHAI858

New member
דיברתי עם החנות וזאת התשובה שלהם

האחריות היא לבעיות פנימיות זאת אומרת שאם הוא נפל\נשבר\נכנס חול או מים בעיה שלי השאלה אם זה שווה משהו? לפי מה שאני שומע אף אחד לא מרחיב את האחריות ומסתפק בשנה זה עוד 170 שקל.. שאני חושב על זה עדיף להשקיע כבר בפעם הבאה בנגן חדש יכול להיות שעוד שנתיים אף אחד לא ישמע על הנגן הזה.. כמו אחריות אינטל לכל החיים.. אני גם לא מכיר את החנות אני כנראה אסתפק בנגן עם אחריות לשנה מבאג שאני מאמין שהיא חברה אמינה.

כל אחריות שתמצא תכלול רק בעיות פנימיות...

שבר מסך, בI7 לדוגמה, עולה 500 שקל. בעייה פנימית - תיקון/החלפה לנגן חדש - חינם. וכו'...

יאיר B

New member
אגב, אם אתה רוצה לראות את הנגן בפעולה, אתה

יכול לחפש ביוטיוב לפי שם החברה והנגן (ואפשר לעשות את זה עם עוד נגנים אם אתה רוצה להשוות ממשקים למשל).

למעלה