מחפש נגן 512 לטיול ארוך

brvz

New member
מחפש נגן 512 לטיול ארוך

אני רוצה נגן של חצי ג'יגה, שישרת אותי בטיול בדרום אמריקה. יש כ"כ הרבה נגנים בשוק שאני ממש טובע בים של מידע. על מה אתם ממליצים? שווה להשקיע 600 שקל עבור iriver או שאפשר להסתפק בנגן USB פשוט של PROSOUND שעולה 300 שקל? מחיפוש זריז, נתקלתי בנגן נחמד של של חברת ERGOTECH הטייוואנית, שמה שאהבתי בו זה את האפשרות למיין לתיקיות ואת הסוללה שנטענת בעת חיבור לUSB מה שיחסוך לי בעלויות של סוללות... על מה אתם ממליצים? אני מתכוון להשקיע 500 שקל פלוס מינוס. אשמח לתגובה, ברווז.

ramonsegev

New member
לא הייתי משקיע יותר מ 300 ש"ח

אם הייתי קונה MP3 לטיול הייתי משקיע במשהו זול שפועל על בטריות רגילות (אם זה טיול תרמילאים אין מקום להטעין אותו) בכל מקרה הסיכוי שהוא ייפול, ידפק בצורה כלשהיא הוא ענקי, ענייני מים ורטיבות משהו זול שאם יקרה משהו לא תתבאס זאת דעתי רמון

brvz

New member
מה דעתכם על הדגמים הבאים...

בדקתי וחיפשתי דגמים שיענו לצרכים שלי: 1. מחיר טוב 2. נפח 512 3. בטריה רגילה 4. נגן שנראה טוב והגעתי לשלושת הדגמים הצורפים מטה. אשמח לשמוע אם מישהו התנסה באחד מהנגנים האלה.

gt-master

New member
IRIVER IFP 795

מהסיבה הבאה: הוא עובד 40 שעות על סוללת AA בודדה והוא ישרוד לך כל הטיול. כל זבל סיני אחר מחזיק שעות בודדות ומתקלקל מהר ואני חושב שתחזיר את ההשקעה רק בסוללות שתחסוך ואני לא מדבר על זה שתהנה ממנו יותר. זכור:תקנה בזול=סיכוי טוב שתשאר רב הטיול ללא נגן.

omerr8

New member
לא צריך להגזים

אומנם נגני המדבקה לא עמידים במיוחד ואין להם איכות שמיעה טובה, אבל לא חייבים להגזים. לי היה נגן כזה מס' חודשים עד שהג'ויסטיק שלו היתקלקל, ואז כשהייתי עם קצת יותר נסיון קניתי באמת את ה-iriver ifp 795. אם הוא רוצה ללכת על משהו קטן זול וזמני זו זכותו - וזה לא עד כדי כך גרוע. אבל במשהו אני כן מסכים, אם אתה רוצה משהו שיחזיק לאורך זמן, ואיכות השמיעה חשובה לך, אז כדאי לך לספוג את ההפרש במחיר (שעומד היום בסה"כ על 400-300 ש"ח) ולקנות iriver.

gt-master

New member
אתה מצדיק את דברי

אז בסך הכל שילמת פעמיים ולמדת לקח. מס חודשים שהחזיק לך זה גורל כי אני מכיר אנשים ששומרים שהחזיק להם חודש. זה אמנם זכותו אבל אני אומר את דעתי ושבסוף גם הוא ישלם פעמיים.

brvz

New member
אוקיי. השתכנעתי. אבל

מה דעתכם על הנגנים של סאנדיסק? המחיר שלהם עומד באמצע בין IRIVER לג'נריים. האם גם האיכות?

gt-master

New member
כמובן שעדיף.

נחשבים כבעלי סאונד פחות טוב משל איריבר (לי לא יצא לשמוע אחד) וההקלטה שלהם לא ממש יעילה (גם בקריאטיב שהיה לי היא לא היתה יעילה). לך על ה 512 מגה.אני חושב שתהיה מרוצה ממנו.

brvz

New member
הוא יקר... 650 שקל

אבל האמת שגם עלי הוא עשה רושם טוב. מה דעתך על 3 הנגנים שהצגתי בהודעות הקודמות שלי?

נדב8

New member
אני חושב

שלצורך טיול כל כך ארוך, תזדקק לנגן עם נפח קצת יותר גדול, על מנת להביא לגוון בשירים ,הרי לא תשמע 120 שירים כל הטיול, אלא אם יהיה לך שם גישה למחשב שממנו תוכל להעביר שירים למכשיר...

למעלה