מחפש נגן MP3 בחיבור USB2 ישיר

recker

New member
מחפש נגן MP3 בחיבור USB2 ישיר

מחפש נגן MP3 בחיבור USB2 ישיר, סוללות נטענות באמצעות חיבור USB, עדיפות לטקסט עיברי (בנותיי הצעירות), בסביבות 256MB או 500 שח

TheRealDeal

New member
אממ.. אז ככה..

נגנים עם חיבור USB ישיר לא קל למצוא, האיכותיים יותר מגיעים עם כבל (משיקולי גודל של המכשיר בעיקר). אני לא מצליח לחשוב על עוד נגנים חוץ מהCREATIVE NOMAD TX FM (ככה הוא נקרא?) ומהאייפוד שאפל (אבל לו אין מסך, אז אפשר להוציא אותו מהרשימה). הקריאייטיב מתפרק (הUSB מתפרק מהגוף עצמו), ככה שהוא יכול לשמש גם כUSB נייד בלי כל הנגן, לא נוח מאוד, והנגן גם לא נטען דרך USB ואין לו עברית.. קשה למצוא נגנים שעונים על הדרישות שלך, לפי דעתי כדאי לקנות את הנגן של SANDISK - יש לו עברית, אבל הוא עם סוללה AA או AAA (לא זוכר), והוא מתחבר למחשב עם כבל.

gt-master

New member
סתם תיקון>>

"הקריאייטיב מתפרק (הUSB מתפרק מהגוף עצמו), ככה שהוא יכול לשמש גם כUSB נייד בלי כל הנגן, לא נוח מאוד" הנגן עצמו מתפרק מבית הסוללה,ה USB זה חלק מהנגן . לגבי נוחות ,דוקא נוח.לא צריך כבל ולפרק אותו זה בדיוק כמו להוריד מיכסה. אין פה משהו לא נוח. אני חושב שחוץ מהעיברית ,הקריאטיב עונה על הדרישות (256 מגה )

יאיר B

New member
דרישות בעייתיות

חיבור USB ישיר - באמת כמעט ואין. מלבד הקיראייטיב והשאפל שהוצע, יש דגם של SAFA שגם יש לו חיבור ישיר (כולם עולים יותר מהמחיר שכתבת). רוב הנגנים שאתה רואה עם חיבור ישיר הם נגנים זולים בעלי איכות מפוקפקת ביותר. נגן איכותי בעיקרון מגיע עם כבל. סוללות נטענות יש לרוב הנגנים האיכותיים (אגב, אני מוצא את זה חיסרון). לא יהיה לך קשה למצוא אחד כזה. טקסט עברי יש רק אחד - IBEAD שיש עליו סיקור במאמרים (עובר את המחיר שאתה מוכן לשלם). גם הסכום הוא מאוד בעייתי - בסכום כזה קשה למצוא נגן אייכותי. למרות שהוא לא מתאים לדרישות, אני מצטרף להמלצה של קודמי על הסאנדיסק 256: אומנם הוא מתחבר עם כבל (ממשק USB2) ועובד על סוללה אחת של AAA, הוא מכיל עברית חלקית (והפוכה) והוא מתאים למסגרת התקציב (וכמובן שהוא יחסית נחשב לאיכותי בהשוואה לכל נגני האצבע הסיניים).

למעלה