מחפש נגן mp3- דרישות בפנים

מחפש נגן mp3- דרישות בפנים ../images/Emo13.gif

היי, אחרי שהIriver H10 שלי שבק, וממילא לא הספיק לי המקום עליו, החלטתי לקנות נגן חדש, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מה חשוב לי? - עד 1000 שקל או טיפה מעבר - הגודל הפיזי לא משנה - מעל 10 GB של זיכרון - לא צריך שינגן סרטים/תמונות וכל דבר חוץ ממוזיקה - ממשק נוח לעבודה עם כמות גדולה של שירים - העברה נוחה מהמחשב- שונא להשתמש בתוכנות יעודיות, אבל אם אין ברירה אני אספוג את זה - מעדיף שיתמוך בעברית - איכות טובה- הוא הולך לנגן על הגברה איכותית - אמינות- ממש לא בא לי להתעסק עם להחליף אותו כל יומיים - אם נכנס בתקציב אז אני אשמח גם לסוללה טובה שלא תיגמר אחרי שעתיים
תודה רבה רבה מראש!

or121210

New member
cowon D2 הכי מתאים לך

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=96298 - כ-800 ש"ח לנפח 16GB - נפח מובנה של עד 16GB (אפשר להרחיב בעזרת כרטיס זיכרון לעד 32GB נוספים) - ממשק נוח מאוד, מיון מתוחכם שממיין גם לפי תגיות וגם לפי תיקיות. מסך 2.5" - אין צורך בשום תוכנה להעברת מוזיקה לנגן. - תמיכה מלאה בעברית (ממשק ושמות השירים) - איכות שמע מטובות בשוק (איכות השמע הידועה של cowon) - אמינות ועמידות גבוהות. - סוללה של יותר מ-40 שעות מוזיקה.

תודה רבה

באמת עושה רושם מעולה מביקורות באינטרנט וכרגע נראה לי שאני אלך עליו. אם יש למישהו משהו רע להגיד עליו או נגן אחר להמליץ אני אשמח.

למעלה