מחפש נגן MP3/MP4

danistar

New member
מחפש נגן MP3/MP4

שלום כולם מחפש נגן בעיקר ל MP3 ( לא אתנגד שינגן גם MP4 )איכותי ואמין ( לא רוצה להתעסק עם החלפות וצרות כל הזמן , אני משלם אני רוצה להינות .. לא ככה ?? ) מבוסס על פלש עם אפשרות הרחבת זיכרון . אני רוצה גדלים של 8G וצפונה . מערכת הפעלה מובנת ברורה בלי כאבי ראש , שיכיר עברית , שיכיר ספריות וכמובן שתיהיה לו איכות שמע טובה . כמו כן זמן סוללה ארוך ככל האפשר וטעינה גם מתקע חשמלי ולא רק מהמחשב . הנגן מיועד בעיקר לנסיעות וטיולים ולכן עדיף משהו לא גדול במיוחד . הסכום שאני מוכן להוציא עד 1000 שח אבל כמובן שכמה שיותר פחות מבורך .. תודה מראש לכל העונים (-:

יאיר B

New member
הרחבה וספריות - D2 של איאודיו.

יש עברית מלאה (בערך). מסך מגע. זמן סוללה של כ-45 שעות בפועל למוזיקה. אני יודע שגרסת ה-16GB מגיעה עם ספק בבאנדל, אבל בכל מקה ניתן לטעון את הנגן הזה (כמו כל נגן אחר כמעט) דרך ספק USB רגיל שניתן לקנות כמעט בכל מקום כיום.

danistar

New member
מה עם ה S9 בלי להתיחס להבדלי המחירים ??

האים ה S9 הוא הגור הבא של ה D2 ?? אני מנסה להבין את הכרונולוגיה וההבדלים בין המכשיירם .

יאיר B

New member
קואון אומרים שכן, אבל הוא שונה ממנו.

אין בו אפשרות להרחבה. כרגע אין עברית ישרה (יש הפוכה). אולי ישתנה בעתיד, לא יודע. מסך מגע, גדול יותר מה-D2, לא מגיע עם ספק (צריך לקנות בנפרד), כבל USB קנייני, סוללה של כ-50 שעות בערך למוזיקה. זכוכית חזקה ביותר להגנה על המסך, מסך OLED - עם צבעים מדהימים יש דמיון לאיפוד טאצ', אין אינטרנט!, סרטים לא דורשים המרה (בפורמטים שהוא מכיר), לא צריך תוכנה להעברת שירים (אם כי מצורפת כזאת).

danistar

New member
בקיצור .. עוד קצת סבלנות

יצא נגו שיכלול גם חריץ הרחבה . ה OLED זה מה שמאוד מצא חן בעיני , זה דור חדש של טכנולוגיה . מאידך החוסר בחריץ הרחבה שהוא היום MAST אכזב אותו . נראה לי שאצטרך לחכות עוד קצת בסבלנות .

or121210

New member
ה-D2 זה TFT, ה-S9 זה AMOLED.

אני די בטוח ש-COWON עוד יוציאו נגן חדש עם אינטרנט טוב וחריץ הרחבה בעוד כחצי שנה (בדרך כלל בתקופת החגים יוצאים נגנים חדשים).

יאיר B

New member
O2 הוא נגן וידיאו נטו,

כלומר מכיל מסך גדול (4.3"), תומך בטעינת סרטים ללא המרה. חיסרון: זמן סוללה נמוך יחסית, גדול מאוד פיזית, אין רדיו. ה-D2 הוא נגן משולב שיודע לעשות הכל, אבל לדעתי מצטיין יותר במוזיקה. יש לו מסך קטן יחסית של 2.5", זמן סוללה של כ-50 שעות למוזיקה (אאל"ט 10 לוידיאו) ויש בו רדיו... זול יותר מאשר ה-O2. מגיע עד 16GB זיכרון פנימי (ה-O2 מגיע עד 32GB). שניהם מבוססים על זיכרון פלאש, יש אפשרות להרחבה ומסך (ממשק) מגע.

למעלה