מחפש נגן MP3

chief09

New member
מחפש נגן MP3

אני קצת מבולבל עם כל הדגמים שנמצאים בשוק, קשה להחליט מה לקחת, אז קיוויתי לקצת עזרה... אני מחפש נגן MP3 בעל נפח 5GB ומעלה, הבנתי שהנגנים בנפח הזה מבוססים על HD בלבד.. הבעיה היא שאני רוצה גם לעשות ספורט עם הנגן, לא משהו מטורף, קצת ריצה למשל, ואני לא רוצה שהוא יקפוץ לי באמצע או יתקע (מה שאמרו לי שנגני HD עושים במצבים כאלה..) חוץ מזה חשוב לי שהוא יכלול רדיו ואופצ' להקלטה, מהירות העברה מהירה USB2 וכמובן תמיכה בפורמטים המקובלים.. כרגע תחום מחירים לא רלוונטי, אבל כמובן שאני מחפש משהו במחיר סביר כל עוד לא מתפשרים על האיכות... בנוסף, יש לי חברים כרגע בארה"ב, אז רציתי לשאול אם עדיף לי לבקש מהם לקנות שם ? (בהיבטי מחירים וכד') המון תודה!

chief09

New member
מחפש נגן MP3

אני קצת מבולבל עם כל הדגמים שנמצאים בשוק, קשה להחליט מה לקחת, אז קיוויתי לקצת עזרה... אני מחפש נגן MP3 בעל נפח 5GB ומעלה, הבנתי שהנגנים בנפח הזה מבוססים על HD בלבד.. הבעיה היא שאני רוצה גם לעשות ספורט עם הנגן, לא משהו מטורף, קצת ריצה למשל, ואני לא רוצה שהוא יקפוץ לי באמצע או יתקע (מה שאמרו לי שנגני HD עושים במצבים כאלה..) חוץ מזה חשוב לי שהוא יכלול רדיו ואופצ' להקלטה, מהירות העברה מהירה USB2 וכמובן תמיכה בפורמטים המקובלים.. כרגע תחום מחירים לא רלוונטי, אבל כמובן שאני מחפש משהו במחיר סביר כל עוד לא מתפשרים על האיכות... בנוסף, יש לי חברים כרגע בארה"ב, אז רציתי לשאול אם עדיף לי לבקש מהם לקנות שם ? (בהיבטי מחירים וכד') המון תודה!

stardust19

New member
אין לרגע זה נגני פלאש של 5 גיגה כמו

שאתה רוצה, אתה יכול לקנות את סאנסה אבל הוא מבוסס על כרטיסי זיכרון ואתה יכול להגיע איתם עד ל 2.5 גיגה עד כמה שאני יודע ובקשר לארה"ב- תשאל בחברה היבואנית בארץ אם הם תומכם באחריות מחו"ל- מה שאני יודע: ידע כן תומכים אולם ארקדיה לא תומכים אבל מוכנים לשלוח א המכשיר לחו"ל תמורת 200 שח.

יאיר B

New member
טוב..

1. 5GB ו-6GB מבוססים על מיקרו-דרייב (הטכנולוגיה דומה לHD, אבל יותר בקטן ולכן הנגנים גם יותר קטנים פיזית). 2. למרבה הצער, הטכנולוגיה הזו מכילה חלקים זזים ולכן יכול להיווצר מצב שבתנועה חזקה (או מכה חזקה) הנגון יינזק. יש סיפורים לשני הכיוונים (של אנשים שמתמשים / לא משתמשים בנגנים כאלו לספורט והיו גם סיפורים על אנשים שנהרס להם הנגן). לתשומת ליבך! 3. לגבי רדיו והקלטה: בכל הנגנים יש חוץ מהסוני והאיפוד. USB2 יש בכולם. כמו כן כולם תומכים בפורמטים המקובלים (MP3, WMA, WAV ויש כאלו שתומכים בעוד). 4. נגנים של 5-6GB - אני הייתי חושב על האיריבר H10 ואולי גם על הקריאייטיב זן מיקרו (הוא לא תומך בעברית). מעל לנפח זה - 20-40GB יש את האיריבר H300 ואם יש כסף מיותר - אז גם ארכוס. בשני הקיבולות - יש גם את הנגנים של RIO שהם טובים מאוד. 5. לגבי קניה מחו"ל - סביר להניח שתמצא מחיר זול יותר, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שני דברים: א. לנגנים אין אחריות בינלאומית תקפה לישראל (חוץ מהאיפוד). לאיריבר יש אחריות בארץ המוצא שלו אבל המשלוח דרך היבואנית עולה כסף. ב.כן שאם יתפסו אותך במכס עם הנגן תצטרך לשלם הרבה כסף (כולל קנס אם לא תצהיר).

למעלה