מחפש נגן MP3

danihashamen

New member
מחפש נגן MP3

היי לכולם. מאסתי בדיסקמן שלי, כי נמאס לי לסחוב איתי דיסקים ואריזות לכל מקום שאני צריך ללכת, ואני מחפש משהו יותר קומפקטי ונוח. היום קיבלתי את החוברת של אופיס דיפו עם העיתון, וראיתי שם MP3 256mb (חבר שלי אמר שזה מספיק ל40-50 שירים, שזה בהחלט מספיק לי) ב220 ש"ח. המפרט שלו הוא כך : *חלוקה לפי ספריות משנה *Lyrics - הצגת מילות השיר *חיבור USB *טייפ מנהלים *תומך עברית מלאה, כולל רדיו FM מה דעתכם? זה המחיר הכי זול שראיתי עד עכשיו, ואני מתכוון ללכת לקנות את זה, רק רציתי לבוא לשאול את דעתכם לגבי המחיר, או אם יש לכם הצעות למקומות שבהם זה יותר זול. תודה

danihashamen

New member
קראתי כבר.

לתצי מהבי"ס שלי, אם לא יותר יש MP3 כזה, "MP3 מדבקה" כפי שאתם קוראים לו. בקיצור, אני מבין שתגובות טובות עליו אני לא אקבל פה, אבל אני נער בי"ב, ולא יכול להרשות לעצמי להוציא יותר על נגן. תודה בכל הזאת על העזרה.

ski11

New member
מוכרים את זה בהרבה מבצעים ב-99

גם אני חושב שהנגן הזה לא מדהים, אבל ראיתי אותו בכמה מבצעים בעיתונים ב-99 ש"ח, ו- 512mb ב- 179 ש"ח. בכל מקרה- הרבה חיילים קונים את זה, כי השנגן הזה פשוט נגנב הרבה פחות מנגנים ב- 800-1500 ש"ח, וזה מספיק טוב אם לא דורשים איכות מוזיקה מדהימה ויודעים לשמור על המכשיר.

DorDassa

New member
בהחלט לא נגן משהו..

אם התקציב שלך לא גדול.. אז אין יותר מה להמליץ לך.. אלא רק לקחת את הנגן אם יותר מקום... בהצלחה

למעלה