מחפש נגן

nirushekes

New member
מחפש נגן

קודם כל שלום לכולם, אני ניר וזאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן. אני מחפש נגן mp3 טוב, של 20 ג'יגה וכמובן שיקרא wma. המחיר בסביבות 1000 ש"ח. חשבתי בינתיים על Sony אבל אשמח לקבל את המלצותיכם. יש לציין שאני לא מעוניין במסכים צבעוניים למיניהם, רדיו, וגם תמיכה בעברית לא חובה.. פשוט שיהיה נגן אמין ואיכותי. תודה רבה רבה לכל המגיבים!

nirushekes

New member
בינתיים חשבתי על שלושה נגנים

CREATIVE ZEN EXTRA 30GB CREATIVE ZEN TOUCH 20GB SONY NW-HD3 20GB כולם אגב בסביבות 1200-1300 ש"ח. אשמח לשמוע את דעתכם.

נדב8

New member
המלצה שלי

הזן טאצ' והסוני הם אפשרויות מעולות. כמו כן אפשר להוסיף את הריו קארמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30306 וגם את הארקוס ג'מיני http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37913 אבל האפשרויות הכי טובות הם הסוני והזן טאצ'

gt-master

New member
סוני כמובן

קטן בהרבה בטח מקריאטיב. נשמע יותר טוב אבל גם יותר יקר

RoiRoi88

New member
רק צריך לקחת בחשבון...

שכדי שה-EQUALIZER ישפיע, צריך לקודד את כל השירים ל-ATRAC3. אין כל השפעה אם שומעים שיר המקודד כ-MP3. חוץ מזה, הסוני הוא נגן מצוין. גם הזן טאץ' מצויין, למרות שאם הולכים על קריאייטיב בנפח 20GB, הייתי מעדיף את ה-Zen Sleek, שהוא גרסה משופרת. יש לו רדיו, הקלטה, והא שוקל הרבה פחות ודק יותר.

נדב8

New member
ו.....

גם עולה יותר. אבל ביחס למוצר המוביל של סוני בנגני הכונן הקשיח hd5 הוא יותר טוב, ועולה אותו הדבר.

gilk

New member
אני משתמש ב- iRiver H10

בהחלט נהנה ממנו, אך אין לי מושג כמה הוא עולה בארץ. בארהב - 255$

יאיר B

New member
ה-HD-3 נחמד. הוא מיועד למוזיקה נטו,

בלי שטויות של תמונות, סרטים וכאלה. רק קח בחשבון שאין לו רדיו ואין עברית (כמו שביקשת...). בתור בעלים של אחד כזה, אני מאוד מרוצה. קטן מאוד, דיסק גדול, הרבה זמן סוללה, תוכנה הגיונית וממשק יחסית פשוט. הוא עולה כ-1400 ש"ח. רצוי עם אחריות של ישפאר.

schmulewitz

New member
יש לי הצעה!

אם אתה מעוניין יש לי creative zen touch 20gb חדש. אני מעוניין למכור, תתקשר אליי אם אתה מעוניין. 0545-245953

schmulewitz

New member
מה נשמע ניר?

תקשיב אני מציע לך לברר את ההצעה הזאת (רק תבדוק) creative zen touch 20gb חדשה חדשה! תאמין לי מחיר טוב רק תרים טלפון מתי שאתה רוצה. 054-5245953 נתן.

למעלה