מחפש נגןMP3 לריצה

lironmarko

New member
מחפש נגןMP3 לריצה ../images/Emo13.gif

מישהו יכול להמליץ לי על דגם עד 500 ש"ח ? אפשר גם בפחות
כמובן המלצות על חנויות יהיה במקום כי זו הפעם ה1 שאני רוכש נגן שכזה. תודה לכולכם מראש לירון

weird dust

New member
נגנים במחיר נמוך

נגנים במחיר נמוך לרוב לא שווים. לא ציינתה כמה מגה אתה צריך ואם אני יכול להמליץ על משהו בסדר גודל כזה זה בטח יהיה בנפחים נמוכים משהו כמו 256 מגה.

salinasg

New member
חשוב לדעת משהו אחד

המשהו הזה הוא: למה אתה מצפה מהנגן שלך? אם אתה מצפה לשמוע מוזיקה, ורק לשמועמוזיקה ככה בחפיף וזה אז לך קנה נג אצבע או נגן מדבקה איך שבה לך לקרוא לזה, האלה הקטנים שעולים איזה 300-500 שקל ולהתבאס מאיכות שמע גרועה. אני למשל קניתי אתמול נגן שעלה הרבה זה נכון, 1500 שקל, IRIVER H 10. קניתי אותו כי אני לא מתפשר על איכות שמע וזה חשוב מאוד. אז אני מוכן לשלם כדי לקבל משהו טוב... אז תעשה חשבון מה כדאי לך.... לשלם פחות ולשמוע לא טוב, או כבר להשקיע... תחשוב על האוזניים המסכנות שלך.. ואין שום חברות לנגנים מהסוג הדבילי, הקטנים המציקים והגרועים... זה בטח כמו צ'וקולולו מסין שעשו ב-5 שקל אז אין מה לחקור יותר מדי ...באמת... :)

בקשר לנגנים הזולים....

כאשר בדקתי את הרדיו הוא קלט סה"כ 5 תחנות באיכות גרועה לאומת כ 40 באיכות טובה בסאןדיסק !

lironmarko

New member
ובכן תשובות

חשוב לי רק כמה דברים קטנים... 1 שישמעו בזה באיכות בסדר כי זה לריצה 2 יהיה קל לנשיאה כי אני רץ עם זה 3 רצוי רדיו אבל לא חייב כי זה ישמש אותי בתאילנד אין משהו מומלץ במחירים האלה ? זה לא חייב להיות לוקסוס...רק איכותי וטוב ופשוט לשימוש.... תודה לירון

gt-master

New member
Iriver ifp180t ב 500 ש"ח

יש בבאג וזה נגן מעולה אבל בתנאי שיספיק לך 128 מגה (שעתיים של מוסיקה באיכות טובה או 3-4 שעות באיכות נמוכה יותר ) אם אתה מחפש 256 מגה ומעלה אז לך על הסנדיסק או על יד שנייה. אני ממליץ על האיריבר הזה כל עוד יש אותו.

lironmarko

New member
gt master אתה יכול בבקשה

לרשום לי את שמות הנגנים \ הדגם באנגלית ? תודה לירון

gt-master

New member
>>>

אני חוזר:אני ממליץ על האיריבר והוא זול בגלל שאין דרישה ל 128 מגה. זה מכשיר שבטחלס שווה הרבה יותר ומגיע עם אוזניות איכותיות. אני חושב שהקריאטיב שצרפתי דיי דומה לסאנדיסק באיכות אבל לא בדקתי. אם לא האיריבר אז הייתי הולך על הקריאטיב הזה שהוא גם מאוד זול.

lironmarko

New member
מה דעתכם על הדגם הזה של ריו?

http://www.overstock.com/cgi-bin/d2.cgi?page=proframe&prod_id=548287

TheRealDeal

New member
אה? מה זה משנה?

כל נגן פלאש יתאים לספורט.. ריו סתם יקרים בנגני פלאש

weird dust

New member
אבלהוא נגן טוב

הנגן הוא נגן טוב, יש בו אפשרות להרחבה והוא מכיל כל מיני פונקציות לא רעות. הנגן נחמד מאוד

TheRealDeal

New member
אני לא אקנה נגני פלאש של ריו

WAY OVERPRICED!! יש נגנים יותר נחמדים.. אני זוכר שבדקתי לפני כמה חודשים ו256 מגה נמכרו בבערך 120$ בארה"ב, אם זה עדיין ככה אז חבל על הזמן, לקנות IAUDIO נשמע הרבה יותר נחמד.

weird dust

New member
זה כבר משהו אחר

אני גם אוהב את האי אודיו, אני חושב שהם חברה טובה. אבל גם ריו, ויש להם עיצוב שמתאים לאנשים שאנשים מעדיפים אותו על זה המרובע של האי אודיו. או ההרחבה של זיכרון שאין באי אודיו ויש בפורג' ויש עוד דברים

למעלה