מחפש נואשות!!!!

מחפש נואשות!!!!

גלויות מאאאגניבות כאלה של "הגלויה של שלי" או "בולבול" או כל דבר אחר... אבל שיהיו מאאאגניבות!!!! עוד מעט אני עובר דירה ורוצה לתלות על הדלת גלויות מאאאגניבות!!! למישהו יש?! (אם למישהו יש של הביטלס זה יהיה נפלאאאא!)

tin ker bell

New member
הינה תמונה שדקלה הביאה

והיא נראת כמו גלויה של רינגו אני מקווה שזה מה שאת מחפשת... הקישור להודעה נמצא למטה...

אממ...אני בן!

והתכוונתי לגלויות אמיתיות...

Miss CB

New member
כן... איזה טקס גרוע!

גם ביצועים עלובים, מביכים אפילו (מה זה היה, מי נותן לקרייג דיוויד ששר בלאדות לשיר את קאמ טוגדר?? בחייאת!), גם קטעי מעבר לא מרגשים בשיט (זה מה שקרוה כשצריך כל פעם לקשר מחדש בין לנון ל11/9, כשברור לגמרי שמעבר ל: מוות, אובדן, הערכה, אין קשר בינהם), אפילו הסרטים מדי פעם והצילומים לא ריגשו אותי כל כך כי שמו קטעים די מעפנים.. יש ראיונות כל כך הרבה יותר מרגשים איתו... נההה.

ביטלמן

New member
לגבי קרייג דייויד את צודקת!

אבל סטון טמפל פיילוטס עשו מצויין את רבולושיין וגם הזמרת ההיא ששרה סטראובריי פילדס פורבר

Miss CB

New member
נההה...

באתי איזה עשרים דקות מרגע פתיחת הטקס, ראיתי את כל מה שנשאר, מסתבר שפיספסתי את הקטעים הטובים.

אכן טקס גרוע

כל מה שאמרת (ביצועים גרועים, נאומים "מרגשים"), ועוד: הראו כל הזמן את יוקו (פיכס)! אני חולק עליך ביטלמן, בקשר לביצוע של strawberry fields forever שהיה מזוויע לטעמי. אהבתי את הביצוע ל-lucy in the sky with diamonds שהיה עוד בסדר, הביצוע של שון לג'וליה (חוץ מזה ששוב, הראו כל הזמן את אמו). ממש לא יכולתי לעמוד בביצוע העלוב ל-jealus guy שממש היה מביך.

כל הטקס היה מביך

אם הייתי ג'ון לנון אז אחרי הטקס הייתי מסתובבת בגן-עדן עם שקית על הראש....

ביטלמן

New member
אף אחד לא ראה את הביצוע

של סטון טמפל פיילוטס לרבולושיין?! וחוץ מזה נראה שכל הטקס היה לזכר האחד עשר בספטמבר (עם כל הכבוד)

tin ker bell

New member
כן לדעתי זה היה דווקא טוב...

אבל כל שאר הטקס היה גרוע... הם כל הזמן ניסו לעשות את זה כל כך עצוב.. וכל הגרסאות לשירים חוץ מרבולושיון היו גרועות לטעמי! שמעתם את הגרסא ל-nowhere man? למה הם עשו את זה כל כך דכאוני?! ההיפך הגמור מהגרסא של הביטלס.. למה הם עשו את זה? בקיצור...

בהתחלה התפלאתי למה פולי ורינגו

לא היו שם, אבל אחר כך הבנתי שכל הקאברים ודאי עשו להם קיב קיבה
, ובכלל, מי רוצה להיות נוכח באירוע בו יוקו-קקי מככבת?!?!

ביטלמן

New member
כי באשמתה (כנראה) התפרקה הלהקה

כאילו דה... אני לא יודע ע להאמין לזה אבל שיהיה... היה אחד שקרו לו קווין ספייסי בטקס שכחתי איזה שיר הוא שר אבל זה לא אותו בחור מסכן שאכלו בפארק היורה?

Miss CB

New member
אחחחח... שנתחיל לחנך?

חחח סתם סתם, בצחוק. מר קווין ספייסי הזה, הוא ב-מ-ק-ר-ה שחקן לא רע בכלל ("אמריקן ביוטי"), שהנחה את הטקס ובמהלכו גם שר שיר. שר לא רע.. גם לא מדהים, אבל בהתחשב בעובדה שהמקצוע שלו לא קרוב לשירה בכלל, הוא לא רע.

Miss CB

New member
מההה?? לוסי?

לוסי היה כל כך נוראי!! את הסוף הוא עשה נחמד, השילוב של הקול שלו (מה נסגר, יש לו איזה ווה-ווה בגרון?
) אבל חוץ מזה אופ, זה היה כל כך נוראי. מארק אנת'וני (איזה הורים מרושעים!) אולי מבצע שירים מרגשים בצורה מרגשת מאוד אבל בחייאת לוסי זה שיר כייפי כזה, מסקרן, פסיכדלי, מה הכנסת את הרעידות שלך לפה.

למעלה