מחפש נעלי צעד ראשון ללא עור

מחפש נעלי צעד ראשון ללא עור

היי,

אמנם לא שאלת אוכל אבל אולי תוכלו לעזור...

אני מחפש נעלי צעד ראשון ללא עור לבת שלי.
כל הנעליים שראיתי עד עכשיו היו עם עור לפחות במדרס, לרוב כל הנעל (חוץ מהסוליה) מעור.

השיקול הראשון בנעליים שאני מחפש הוא שיהיו נוחות ומתאימות אורתופדית, ורק אחר כך שיהיו יפות.

גם קנייה מחו"ל באה בחשבון, למרות שאני מעדיף מאוד לקנות בארץ (גם משיקולי זמן הגעה וגם מפני שאף פעם אי אפשר לדעת באמת איך תתאים הנעל לפני שמודדים אותה בפועל).

תודה,
חגי

ladybug6

New member
היי, גם אנחנו בדיוק בצעד ראשון

מצאתי אחלה נעליים של אלפנטן שנתקלתי בהן בחנות בחולון, אני יודעת שגם בחנויות קרוקס יש נעליים/סנדלים של צוקי אושי שהן טבעוניות, ונדמה לי שראיתי פעם המלצה גם על גומיש, לא יודעת איפה מוכרים.
ליחפנים יש נעלים טבעוניות אבל מתאימות יותר לטרום הליכה, זה עשוי מבדים שונים, לא כל כך מתאים לבחוץ לדעתי (למרות שיש דגם שכביכול מתאים לבחוץ, הוא לא מגן מפני משטחים מכאיבים/חמים/זכוכיות וכו').
וגם קראתי מישהי שכתבה באיזו קבוצה שמצאה אחלה נעליים בנמרוד (לא בטוח שהן ייעודיות לצעד ראשון אבל זה לא כזה קריטי, רק עדיף לחפש כאלה עם סוליה גמישה קצת).
אורתופדית עדיף פשוט ללכת כמה שיותר יחפים, עד שההליכה מתייצבת, ואז זה כבר לא משנה אם זה מוגדר כצעד ראשון או לא

לנמרוד/אלפנטן יש נעליים טבעוניות?

לא ראיתי כאלה בחנויות או באתר שלהם.

ladybug6

New member
הלכתי לחנות של נעלי ילדים ופעוטות

וביקשתי נעליים בלי עור, הדגשתי שזה חשוב לי ושלא יהיה עור גם בסוליה, והמוכרת הביאה לי דגם אחד ויחיד שמצאה בלי עור, של אלפנטן, ובהיעדר סימון כלשהו על הנעל סמכתי על המילה שלה.. מקווה שלא אמרה לי סתם.

RSPA

New member
היא לא אמרה לך סתם. יש להם דגמים עשויים מלייקרה.

לפי התמונה שצירפת אלה הנעלים של הקטנה.

למעלה