מחפש נער שכותב שירה הומואית

מחפש נער שכותב שירה הומואית../images/Emo89.gif

הי אני בן 17 מתל אביב וכותב שירים הומואיים או הומוארוטיים. מעוניין מאוד להכיר בחורים בגילי שכותבים גם שירים כאלה או אחרים לשיחה ולהחלפת דעות. אם אתם כאלה, תגיבו. קסיוס :)

i love u

New member
אהלן קסיוס ברוך הבא... קבל ../images/Emo24.gif

אז ככה כנס לפה ליוצר קוראים עמרי שומרון אין לי מושג אם זהו שמו האמיתי מה שכן הוא כותב שירים בסגנון הומאיים והומואירוטיים... תגיב לשירים שלו ספר על עצמך ואלי תיווצר חברות ניפלאה... שיהיה לך אחלה של יום המון אושר וחיוכים שלך, יפעת

MARMELAD

New member
יש לי עוד הצעה

יש כאן בחור שנקרא "בעירו" שנכנס לפורום וכתב ארבעה שירים ברצף... אז האימייל שלו לא זמין אבל אולי באמת הגיע הזמן שהוא יציג את עצמו...?

i love u

New member
../images/Emo92.gif חמוד...

ואם יבוא לך אז תעדכן אם אהבת את השירים שלו טוב? קבל
, יפעת

MARMELAD

New member
דרך אגב, קסיוס מחמדי

למה שלא תשתף אותנו באיזה שיר..?

נדמה לי ששלחתי

היה נדמה לי ששלחתי אז הנה אני שולח בכל מקרה, מצטער אם אני חוזר על עצמי: בְּכָל פַּעַם שֶׁאַתָּה מַכְנִיס אוֹתִי לְהֵרָיוֹן אֲנִי שׁוֹמֵעַ אֶת בִּטְנִי מִתְחוֹלֶלֶת וּמִתְחוֹלֶלֶת יָפֶה. מִתְחוֹלֶלֶת בִּטְנִי. אֶת אֶבְיָתָר. אֲנִי שׁוֹמֵעַ אֶת הַנָּשִׁים הָאַפְרִיקָאנִיּוֹת קוֹרְאוֹת אֶבְיָתָר אוֹי אֶבְיָתָר אוֹ רַק אִיב מְלַעֲנוֹת בְלַחַשׁ כְּמוֹ אִיב סַאן לוֹרֶן אוֹ אִיב מוֹנְטַאן לְאַט הֵן רוֹכְנוֹת אֶל עַרְסָלוֹ מְסוֹבְבוֹת רַחְמָן לְפָנָיו קְשֹׁר אֶת קְצֵי הַמֶּרְחַקִּים בֵּין רַגְלַיִ שֶלֹּא יִרְאֶה אֶבְיָתָר בְּנִי אֶת צֶבַע הַהֲזָיוֹת הַחוֹדְרוֹת אֶל הַקָּוִים הַמַפְרִידִים בֵּין הַמִרְצָפוֹת בַּחֶדֶר זה רק אחד. אני מוכן לשלול בדואל אחרים. רואי

בעירו

New member
רואי,

אני בן 23 כותב אין לי צורך באימייל נוח לי כאן כל שיר הוא מתנה והוא קורא אותם והוא לא יודע מי אני ואולי יום אחד יבין
בעירו

שלום לך,

אני כותב שירים, בעיקר כשאני בדיכאון. אני לא יודע אם הם עונים על ההגדרה שלך, אבל כמובן שיש בהם אלמנט הומואירוטי. הנה שיר שכתבתי לא מזמן, שם לב שהוא באנגלית (בכוונה), ולמעשה זה שיר האהבה הראשון שלי: Since I´ve met you I´ve been enchanted with chains of no-steel Let me drink from your fountains for I starve for their glance Let me in your castle to wear my legs on your walls to work my hands in your gardens to wet my toungue in your dunguens For your castle shines and your tower is fair

יהיה נחמד אם תשלח

יהיה נחמד אם תשלח לי הודעה לאימייל שלי או לאיסיקיו 137120834 אין לי איל לחזור אליך אחרת

למעלה