מחפש נפגעי סרטן הפה והלסת לתביעה יי

zoomarch1

New member

מחפש נפגעי סרטן הפה והלסת לתביעה ייצוגית שלום, אני מחפש נפגעי סרטן הפה והלסת, קרצינומה כסרטן עור אשר פגעה בחולים עקב חשיפת יתר לקרני השמש ולחומרי הדברה. מדובר בפגיעה הגוררת עקירת כל השיניים והסרת חלקים מהלסתות. קופות החולים מתחמקות מחבותן לפי חוק ביטוח בריאות ממלכתי לשיקום הפה והלסת, כולל השתלות שיניים וחלקי עצם. ניתן להתקשר עימי טלפונית לאחר יצירת קשר בדוא"ל. אודה לכל עונה. ככל שנרבה כן ייטב לכולנו. דוא"ל : [email protected] משה

zoomarch1

שמתי ההודעה בטג לן כדי שרבים יוכלו לראותה. בתקווה שתהיה הענות. בהצלחה.

רשימות חומרים מסרטנים,מוטגנים וטרט.

רשימות חומרים מסרטנים, מוטגנים וטרטוגנים באתר האינטרנט של משרד הבריאות- הקדמה א. מסרטנים ודאיים בבני אדם ב. מסרטנים ודאיים בבע"ח וקרוב לודאי מסרטנים בבני אדם ג. מסרטנים בבע"ח ומסרטנים אפשריים בבני אדם לינק לאתר משרד הבריאות בנושא.

zoomarch1

New member
תודה. כבר ביקרתי שם ובעוד אתרים

יש לי גם את המידע המפורט על הקשר הסיבתי בין עבודה למחלה, מהאתר של המוסד לבטיחות וגיהות ויש עוד. אם מישהו יתעניין, אני בהחלט אוכל לסייע. תודה בכל מיקרה, כי תמיד תיתכן האפשרות שפיספסתי משהו. משה

zoomarch1

New member

מחפש נפגעי סרטן הפה והלסת לתביעה ייצוגית שלום, אני מחפש נפגעי סרטן הפה והלסת, קרצינומה כסרטן עור אשר פגעה בחולים עקב חשיפת יתר לקרני השמש ולחומרי הדברה. מדובר בפגיעה הגוררת עקירת כל השיניים והסרת חלקים מהלסתות. קופות החולים מתחמקות מחבותן לפי חוק ביטוח בריאות ממלכתי לשיקום הפה והלסת, כולל השתלות שיניים וחלקי עצם. ניתן להתקשר עימי טלפונית לאחר יצירת קשר בדוא"ל. אודה לכל עונה. ככל שנרבה כן ייטב לכולנו. דוא"ל : [email protected] משה

zoomarch1

לדעתי, פניה של עורך דינך למרפאות שיניים מיוחדות לטיפול באנשים בסיכון גבוה, יכול להביא למציאת חס וחלילה אנשים נוספים. צא מנקודת הנחה שרבים עדיןאינם גולשים באינטרנט. חומר למחשבה.

zoomarch1

New member
אכן, גישה נכונה. יחד עם זאת

עורך הדין שלי מקבל שכ"ט של 150$ לשעה ואני לא בין העשירונים העליוניים. לכן אני מעדיף לעשות את עבודת המחקר, האיסוף והמסקנות בעצמי ולהגיש לו אותם, כדי חיסכון במשאבים, המופנים היום יותר לבריאות. אותו עו"ד עושה את העבודה החשובה, פנייה לגורמים בכתב. על כך הוא לא מבקש שכ"ט ואני מסתפק בכך. הוא נהדר אבל אני לא יכול לבקש ממנו עשייה יתירה. בכל מיקרה, אני אבקש מהמומחים שמטפלים בי בבי"ח פורייה (פה ולסת) שיאתרו לי עוד נפגעי סרטן הפה והלסת. זה אחלה רעיון. תודה אתי.

zoomarch1

לא להסתמך רק על מרפאות פה ולסת. ישנם המטופלים בפלסטיקה, אף אוזן גרון ועוד. לפנות במקביל ל-ש.י.ל 1800506060 שירות ייעוץ לאזרח חינם. המספר ארצי. ישנם שם בעלי מקצועות רבים שמסייעים בהתנדבות. מאמינה שיסייעו גם לך במציאת חומר ואחרים. בהצלחה.

למעלה