מחפש נ ו א ש ו ת תרגומטיק

DaMan

New member
מחפש נ ו א ש ו ת תרגומטיק

מחפש בצורה נואשת דחוף בוער אש את התוכנה תרגומטיק. אנא עיזרו אנשים טובים. תודה אני

DaMan

New member
לרעם הכחול

התכוונתי ששלחתי אי מייל ליוסי 54. האי מייל שלך חסוי, אין אפשרות לראות אותו אז כתבתי לך תגובה פה בפורום אבל משום מה זה לא נקלט. בכל אופן ממש תודה על העזרה. אני מת"א ואם תשלח לי את האי מייל שלך אני אוכל לשלוח לך את הכתובת המדויקת שלי. אין לי גם בעיה לקפוץ אליך לקחת את זה אם זה בסדר מבחינתך. איך שאתה מעדיף. אז שוב תודה ולהתראות. רועי

תשובה

תכננתי לארוז את הדיסק ולשלוח אותו בדואר היום בבוקר. הרי אמרת שאתה זקוק לו בדחיפות. אבל כל הפניות שלי - בפורום וגם בדואל לא נענו. משום מה התעקשת לחפש רק את יוסי. אז תמשיך לחפש אותו.

DaMan

New member
לרעם הכחול

אני מצטער אבל יש פה אי הבנה. לא קיבלתי שום פניה שלך בדואל. אני אכן צריך את התוכנה בדחיפות וכמו שאמרתי הייתי מוכן גם לבוא אליך לקחת את זה. לא התעקשתי לחפש את יוסי 54 אלא שבהתחלה שלחתי לו דואל שלא הגיע אליו. רציתי לשלוח גם אליך דואל אלא שהאי מייל שלך חסוי ולכן השארתי לך הודעה בפורום. לא הייתה לי שום כוונה לפגוע באף אחד. חוץ מזה איך רצית לשלוח לי את הדיסק? אין לך את הכתובת שלי.

ithac

New member
תרגומטיק

גם אני מחפש את התוכנה . אני גר בנהריה.

lilos

New member
יש לי את התוכנה

אני גר בחיפה ויש לי את התוכנה צור קשר אני באייסיקיו77856799

לא מצאתי דואל

אני מהרצליה אם אתה רוצה שלח כתובת בדואל ואשלח אליך בדואר את הדיסק.

eisen

New member
אני גם מחפש את זה נואשות

אם תוכל בבקששה לששלוח לי את זה בדואל לכתובת הזו בתודה מראש

DaMan

New member
ליוסי 54

שלחתי לך אי מייל אבל הכתובת לא נכונה. מה הכתובת שלך?

genotip

New member
היי, אולי מישהו יכול לשלוח לי?

גם אני מחפש את זה נואשות ואף אחד לא יודע... אולי תוכלו לשלוח לי? [email protected] תודה מראש אריאל

למעלה