האים יש בארץ מי שמוכר סוללות NIMH כמו שיש במכשירי מוטורולה ? (הסוללות הפנימיות) או חברה שמחדשת PACK ישן ? אני מדבר על PACK של YAESU ישן שאי אפשר לקנות לו כבר את הסוללה עקב גילו ... אז או להחליף את הבפנים או לחדש .... תודה לעונים
כן, לפחות יש את הפורום... על הגלים אני כבר לא פעיל, כל הציוד קבור במגירות... ולגבי יום השדה, דוקא עשיתי שם סיבוב, אבל כשראיתי שאני, ממרום גילי, מוריד את הגיל הממוצע, עשינו אחורה פנה... עדיין יש מפגשים בימי שישי?
אחד מהפורום ענה לבקשתי וצרב לי את ה HT600 שלי ששבק בגלל שהחליפו את כניסת יציאת ממסר חיפה כך שכרגע יש לי גם מכשיר נייד חזק 5W שעובד כי לכל הניידים האחרים התקצרו תאים בסוללות .... אבל אני לא משדר אלא יותר דואג שהציוד יהיה במצב פעולה ל "מקרה חרום" ... ולגבי ימי שישי ... מדי פעם ... אבל אני שנים לא ביקרתי שם ...... גם ביום השדה שהיה באיזור גבעת המורה הגעתי תוך כדי טיול בסביבה ... זהוא היו זמנים ..... שחובבות הרדיו היתה חובבות .... 73
תיזהר שאחד מעובדי מוטורולה לא ישמע אותך ..... דוקא יש לי ציוד שנחשב עדיין למתוחכם גם היום אבל בניידים המצברים כבר מתו או התקצרו תאים וכל נסיונותי לפרוץ את הקצרים עולים בתוהו .... אבל כולם עובדים ממתח חיצוני ....
בתוך האריזה המקורית המגע נוצר ע"י מתכת קפיצית ואפשר היה לפרק את התאים הקודמים ולשים את הנטענות החדשות במקומם בלי להלחים. אם יש בעיה ב-PACK אפשר אולי לפתור אותה ע"י אריזות פלסטיק של AA (מה שמשתמשים לקיטים של ביה"ס). אם הוא דפוק, שווה לפתוח אותו ולראות. מה בכלל ההבדל במחיר בין PACK מקורי חדש ו-6 ניטענות זה גם משהו ששווה לבדוק.