מחפש סוללות NIMH או מי שמחדש אותם

zukik

New member
מחפש סוללות NIMH או מי שמחדש אותם

האים יש בארץ מי שמוכר סוללות NIMH כמו שיש במכשירי מוטורולה ? (הסוללות הפנימיות) או חברה שמחדשת PACK ישן ? אני מדבר על PACK של YAESU ישן שאי אפשר לקנות לו כבר את הסוללה עקב גילו ... אז או להחליף את הבפנים או לחדש .... תודה לעונים

4Z7BGG

New member
סוללות

מול בית הכנסת הגדול יש אחד שמחדש כל מה שסוללה באפו שכחתי כרגע את שמו יש גם ברחוב וולפסון http://www.aristock.co.il/categories/23847

4z5rz

New member
עמיסל

זוקיק, עמיסל בז'בוטינסקי 99 רמת גן אוהד.

zukik

New member
תודה אוהד

נחמד להתראות כאן (אם לא להשתמעעל הגלים או לא מתראים בימי שדה או מפגשים)

4z5rz

New member
באמת מזמן לא התראינו

כן, לפחות יש את הפורום... על הגלים אני כבר לא פעיל, כל הציוד קבור במגירות... ולגבי יום השדה, דוקא עשיתי שם סיבוב, אבל כשראיתי שאני, ממרום גילי, מוריד את הגיל הממוצע, עשינו אחורה פנה... עדיין יש מפגשים בימי שישי?

zukik

New member
דוקא אני חוזר קצת יותר לתחביב

אחד מהפורום ענה לבקשתי וצרב לי את ה HT600 שלי ששבק בגלל שהחליפו את כניסת יציאת ממסר חיפה כך שכרגע יש לי גם מכשיר נייד חזק 5W שעובד כי לכל הניידים האחרים התקצרו תאים בסוללות .... אבל אני לא משדר אלא יותר דואג שהציוד יהיה במצב פעולה ל "מקרה חרום" ... ולגבי ימי שישי ... מדי פעם ... אבל אני שנים לא ביקרתי שם ...... גם ביום השדה שהיה באיזור גבעת המורה הגעתי תוך כדי טיול בסביבה ... זהוא היו זמנים ..... שחובבות הרדיו היתה חובבות .... 73

עוז מ

New member
יא חתיכת קמצן שכמוך.....

לא הגיע הזמן לנסוע לקישון להכנס לפישלס ולהזמין מכשיר נורמלי ?????? במקום כל הג'אנק.

zukik

New member
HT600 זה לא גנק

תיזהר שאחד מעובדי מוטורולה לא ישמע אותך ..... דוקא יש לי ציוד שנחשב עדיין למתוחכם גם היום אבל בניידים המצברים כבר מתו או התקצרו תאים וכל נסיונותי לפרוץ את הקצרים עולים בתוהו .... אבל כולם עובדים ממתח חיצוני ....

עוז מ

New member
טוב, תזהר שלא אקרא לך על R12

כשיהיו תנאים ואני אצליח לפתוח אותו בצורה סבירה.

mot264

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo150.gif../images/Emo160.gif../images/Emo56.gif../images/Emo54.gif

בעז7

New member
קנה באייס סוללות NIMH והחלף את התאים

הפנימיים בתוך ה-PACK. עשיתי את זה עם מברגה סינית שהלכה לה הבטרייה וזה עובד מצוין. בעז.

בעז7

New member
לא, אני מדבר על נטענות רגילות.

בתוך האריזה המקורית המגע נוצר ע"י מתכת קפיצית ואפשר היה לפרק את התאים הקודמים ולשים את הנטענות החדשות במקומם בלי להלחים. אם יש בעיה ב-PACK אפשר אולי לפתור אותה ע"י אריזות פלסטיק של AA (מה שמשתמשים לקיטים של ביה"ס). אם הוא דפוק, שווה לפתוח אותו ולראות. מה בכלל ההבדל במחיר בין PACK מקורי חדש ו-6 ניטענות זה גם משהו ששווה לבדוק.

למעלה