מחפש סטוץ וירטואלי עדיף עם כבשה

חגי21

New member
מחפש סטוץ וירטואלי עדיף עם כבשה

סטודנט בן 24 מחפש סטוץ וירטואלי לשעות הפנאי רצוי שתהי מכוערת בעצם עדיף שמנה מומלץ עם שיניים חסרות ללא השכלה אולי משועממת עדיף גם ללא השכלה סטודנט בן 24 מחפש אותך הטיפשה זאת שלא הצליחה לגמור יסודי זו שבילתה בכיתה ג 20 שנה אותך הממורמרת אותך הזונה זו ששוכבת עם כל הידידים שלה בשביל להרגיש אהבה אז אם את חושבת שאין לך את זה וגם לא יהיה בעוד מליון שנה צרי עימי קשר ליחסים ריקים וחסרי הבנה לסקס מכוער סקס בין שני קופים כי בעצם גם אני מכוער וגם לי אין חיים אם את חושבת שאין לך את כל זה ועוד צרי קשר במייל [email protected] נ.ב : היום יום שבת גיליתי שהחבר הכי טוב יכול לשבור לך את הלב יותר מכל בחורה היום יום שבת החבר הכי טוב שלי עזב לאילת ואפילו לא בא להיפרד חבר שהוא יותר מאח אחד כזה שגורם לאח להיראות כמו חבר לכל אותם שבורי לב כל אותם חסרי הכוונה תדעו שאת הלב שלי לא לקחה שום בחורה רק החבר החבר הכי טוב שעזב ולא אמר אפילו להתראות

avital golan

New member
יהיה בסדר......

זו בטוח ירידה לצורך עלייה. אחרי כל תקופה מבאסת בחיים ארוכה ככל שתיהיה מגיעה תקופה חדשה ומדהימה. כשאלוהים סוגר דלת הוא מיד פותח חלון. יהיה פסדר... תרים תראש למעלה ושילכו להז**** כולם! יום טוב.

חגי21

New member
לא רוצה להשמע פסימי אבל...

הייתה לי תקופה מאוד ארוכה וטובה ולפי התאורייה שלך הולך להיות צרות בכל אופן תודה רבה על העידוד מסתבר שקצת פפ טוק ושנת לילה קצת עזרו

niva99

New member
../images/Emo88.gifהעם דורש הסבר-../images/Emo92.gif

מה הקשר בין אכזבתך מהחבר שהיה לך ליותר מאח. לבין רצונך בסטוץ וירטואלי עם כבשה?(כן ,כן מכוערת,שמנה וחסרת שיניים/ השכלה)?

niva99

New member
../images/Emo124.gif פרויייייייייייייייד../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

למעלה