מחפש סט גלגלים חדש...

Galw1

New member
מחפש סט גלגלים חדש...

רוכב XC וטכני, שוקל 70 ק"ג. הציעו לי את זה, מה דעתכם? האם יש אלטרנטיבות אחרות יותר משתלמות?

d o l c e

New member
SUN

אני קניתי ג'נטים כפולים של SUN משהו בסט !!!! אין לי מושג כמה זה עלה כי קניתי את זה קומפלט עם האופניים אבל תשאל במצמן

xX Parsi men Xx

New member
דאבל יו טי בי XC

ריינו לייט דיצ' וויצ' המאביק ניראה טוב.. אני לא מבין גדול בכלל במאביק.. ובכלל בתחום ה XC...הדאבל יו טי בי XC לדעתי מעולה!

ronenaltman

New member
WTB יבואן בישראל

גלגל זה ובמיוחד הנאבה הזו נראים טוב. השירות בישראל לא ראוי להקרא שירות יבואן זמ מזלזל בלקוחות ולא אחראי למוצר המיוחד שהוא מוכר. חש להזהר ממוצר זה בישראל ורק במידה ויש לך מלאי חלפים אפשר לחשוב על מוצר זה בישראל. מוצר מומלץ הוא CANE CREEK

ronenaltman

New member
הסבר להודעה הקודמת שלי

היתה ברשותי נאבה אחורית של WTB הנאבה LASER DISK היא ע"פ נתוניה נאבה לרכיבה אגרסיבית, אופי הרכיבה שלי הוא לא כזה. לאחר כשמונה חודשי שימוש נגזר הציר בתוך הנאבה. המיסבים היו תקינים. הגלגל ננטש עקב העדר שירות. לאחר מספר חודשים החליף המכונופן את הציר בציר פרטי שלו. ציר זה החזיק כחמש רכיבות XC על דרכים לבנות. לאחר שבירה זו חזר הגלגל למקומו הלא טבעי. היבואן סירב לקחת אחריות ולא דאג לטיפול כלשהו בבעיה. בסופו של דברגלגל חדש נבנה מנאבה אחרת תוך שימוש בחישוק. משום כך איני ממליץ להתקרב לנאבות WTB בישראל. במידה ויוחלף היבואן או אז שווה לבדוק מחדש נושא זה.

The Pinky P

New member
מה אתה מקשקש?

למה אתה חושב שאתה מבין בזה,אתה אידיוט. אל תקשיבו למה שהוא אומר,אין לו נסיון בכלום ואת השם של החברה של האופניים שלו הוא בקושי מכיר,כל מה שהוא אומר אלו דברים שהוא מדקלם ממקורות אחרים ואין לו מושג בשיט באופניים ובמיוחד לא בXC,חלקים ולא בכלום. הוא אף פעם לא יביא חוות דעת אמיתית מנסיון כי אין לו בכלום לתשומת לבכם.

למעלה