מחפש סט מיקרופונים לתופים עד 2000₪

agmgtt

New member
מחפש סט מיקרופונים לתופים עד 2000₪

שלום חברים

יש לי תקציב של 2000 ₪ לרכישת סט מיקרופונים לתופים. 6 או 7 מיקרופונים.
מה הסט הכי טוב שיש בתקציב שלי?
אני מופיע וצריך סט שישמע טוב.

אשמח לעזרה והמלצות ואם יש ניסיון אז אדרבה.

תודה
אסף

Bonbon1948

New member
לא מזמן שאלו על זה פה:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=361&MessageId=167771075
בגדול, זה סיפור יקר ולא כדאי אם אתה לא בעל אולפן או בעל חברת הגברה.
כשאתה מופיע, חברת ההגברה צריכה לספק לך את המיקרופונים הללו. אם אתה עושה את ההגברה לבד ואתה מפיק פרנסה מכל העניין אז בהחלט כדאי לשקול את הקנייה.
חשוב לדעת שצליל טוב מגיע קודם כל מהמתופף, אחר כך מהסט שעליו הוא מנגן, אחר כך מטכנאי הסאונד / איש ההגברה ורק בסוף מהמיקרופונים.
אשמח לייעץ לך עוד אם תזדקק.
בהצלחה.

agmgtt

New member
מה דעתך על הסט akg rhythm pack

מה דעתך על הסט akg rhythm pack בתוספת SHURE SM57 לסנייר?
לגבי חברת הגברה אז ככה, יהיו הופעות שאנחנו מופיעים עם הציוד שלנו אז ככה שאני צריך סט משלי.
לאחר בדיקות שעשיתי הגעתי למסקנה שהסט akg rhythm pack יספיק לי בתוספת של SM57 לסנייר.

מה דעתך?

Bonbon1948

New member
סט מעולה

שמע אותו קודם ללא 57 ותתרשם ממה שאתה מקבל בסט הזה.
אם משהו נשמע לא טוב, לפני שאתה קופץ ל-EQ ולפני שאתה מחפש מיקרופונים חדשים, נסה להזיז את המיקרופון למיקום שונה. גם תזוזה של 3 סנטימטר עושה פלאים.
נסה שהמיקרופון יהיה אוף-אקסיס (מצב שהוא לא מסתכל ישירות על הכלי, אלה הוא בזווית) ותראה אם הסאונד משתפר.
אחר כך תקבל החלטות לגבי מיקרופונים אחרים.

agmgtt

New member
את מה אני יזיז? יהיו לי רק 6 מיקרופונים בלי ה

איזה מיקרופון אני יזיז? אני עם 6 מיקרופונים.
האם התכוונתה שאזיז קצת את המיקרופון של ההאייט (D40) לכייון האמצע. בין ההייט לסנר?
ואם אקנה במקום SM57 אקנה עוד AKG D40?

agmgtt

New member
מה דעתך על הדגמים של SHURE BETA?

אמרו לי שמה שמקביל ל AKG שרמתי הם מיקרופונים של SURE.
2 קונדסרים SHURE BETA 57
4 SHURE BETA 56
1. SHURE BETA 52

מה אתה אומר על הסט הזה מול הסט של AKG?

אשמח אם תרשום נייד שלך שאתקשר אליך לכמה דקות של התייעצות.

תודה מראש

Bonbon1948

New member
כמה הסברים:

קודם כל, טעיתי מקודם, חשבתי שבסט של AKG יש מיקרופונים ל-5, מסתבר שיש רק 4, מה שאומר שכדאי לקנות גם 57 לסנר.
לגבי SHURE, ה-BETA57 זהו רק גירסה "משודרגת" של ה-57 הרגיל, כל ההבדל בינהם הוא שה-BETA קולט קצת יותר חזק תדרים גבוהים. והוא לא קונדנסר, הוא דינמי.
כנ"ל לגבי ה-56 וה-52.
למרות שה-BETA 52 מצויין להגברה בלייב, מניסיון. (גם ה-D112 של AKG מצויין, שלא תטעה.)
בקיצור, אם תקנה בבודדים אולי תשיג מיקרופונים יותר איכותיים, אבל לא ב-2000 שקל, גם לא ב-3000.
והנייד שלי בפרטי. :)

למעלה