מחפש סיכומים על הספר המדריך לטרמפיס

מחפש סיכומים על הספר המדריך לטרמפיס

עדייף בעברית, מחר יש לי בוחן ולא קראתי את הספר עדיין הבוחן הוא באנגלית על ספר באנגלית אבל אני יודע שיש אותה גירסא גם בעברית ובעברית יותר קל לקרוא אז כל העוזר שיבורך.

noa_f

New member
תקרא את הספר בעברית - לא כזה ארוך

ואולי עוד יצא לך משהו מזה...

"אין לי זמן" - דודו טופז

תודה על העצה אבל אין לי זמן ואני לא קורא כל כך מהר... :) יש לך עצה אחרת?

zooti

New member
מלמדים את מדריך הטרמפיסט? גדול

לא מבינה למה לך תקציר, הרי הספר הוא הנאה צרופה. הספר בעברית לא ארוך מדי, ולדעתי אם אתה צריך גרסה מהירה לך על התרגום, אבל לטעמי האישי אין מה להשוות בין המקור לבין התרגום. אתה יכול גם לחפש את התסכית, יש ברשת בהרבה מקומות. רק תזהר כי התסכית הוא לא הספר אחד לאחד.

byron

New member
בזמני ../images/Emo69.gif....

בזמני לא למדו כאלה ספרים בבי"ס, רק ספרות "מופת" למרות ששמעתי ששר הטבעות גם היה אז בתוכנית הלימודים. מאוד כדאי לקרוא את המדריך, מאוד (וגם את שני הספרים על דירק ג´נטלי) דרך אגב אין לי כלום נגד ספרות "מופת" (אם היה לי הייתי משתמש בזה כבר מזמן) באמת שגם אחרי התיכון קראתי עוד כמה ספרים מהז´אנר ומאוד נהנתי, אבל מהפנטזיה המד"ב והאימה נהנתי יותר

untitled

New member
בואנה אתה בר מזל

חבר שלי הגיש ארבעה בוק-רפורטים באנגלית על זה לפני שבוע וקיבל את הציון 100. תרשום פה את הדואר אני אוכל לבקש ממנו ולשלוח לך

וואו אתה יכול לשלוח גם לי?

קראתי את הספר ואני מתה עליו, אבל אין לי כוח להכין בוק ריפורטס. אני תמיד קוראת את הספרים שאני צריכה לבטוק ריפורטס ועבודות בספרות ותמיד אין לי כוח להכין אותם. לפעמים זה גם נראה לי כמו פגיעה בספר למשל לשנות לו את הסוף... בכל מקרה האימיל שלי - [email protected], ורק תידע אוןתי בבקשה אם אתה שולח לי.

באמת אני לא מבינה את זה...

זה לא שבכיתה שלי לא היו מעתיקים וכאלה לפעמים, אבל לפחות היו מתביישים מכך. לקרוא ספר זאת לא מטלה, זאת זכות, ואולי היינו נראים קצת אחרת, אם היינו קוראים יותר.

untitled

New member
נכון אבל

לקרוא ספר כי מכריחים אותך וכשיש לך זמן מוקצב ואתה בלחץ זה לא זכות בכלל לקרוא זה תענוג אבל בוק רפורטים מוציא מזה את כל הכיף אפילו המורה שלי לאנגלית חושבת ככה אבל היא חסרת עקרונות וערכים והיא לא תלך ותלחם במערכת למען מה שהיא מאמינה

למעלה