מחפש סיפורים מצחיקים

מחפש סיפורים מצחיקים

שלום לכולכן, שמי ג`קי והנני עורך תחקיר לסרט תיעודי בנושא ילדים. אנ מחפש סיפורים מצחיקים בעיקר אמירות מצחיקות של ילדיכם בגילאים 3-5 לי יש בן בגיל 5 ולפעמים האמירות שלו כל כך מצחיקות, חכמות, מקוריות ותמימות. לדוגמה : פעם ביקשתי ממנו לא ללבוש סוודר מסויים בטענה שזוהי ``סוודר יציאה`` אז הוא ענה לי : ``אבא אני אשחק עם הסוודר רק בדלת בגן, שמוביל ליציאה לחצר`` או פעם אמרתי לו ``אתה יכול לשכוח מהסרט מחר אם לא תלך לישון עכשיו`` הוא הסתכל עלי במבט מבובלבל ואמר לי``אבל... אבא אתה תזכיר לי`` ואלה הנם סוגי הסיפורים שאני מחפש. ניתן להשאיר לי הודעות בפורום או אליי לאי מייל [email protected]

ronitfin

New member
יש לי משהוא פיצוץ!

זה לא קרה לי אלא לחברה שלי וכך היא מספרת. בעלה לכך את הילד בן הארבע לגן, הוא גילה שהגננת איננה ובמוקומה יש מחליפה. הוא שאל לסיבה, והספירו לו שאימא של הגננת לפטרה רחל``ן, וזו הסיבה להעדר. ``איתן`` פנה האב לבנו ``כאשר הגננת תחזור, תואמר לה שאתה מאוד מצטער על כך שאימא נפטרה`` ``אבל אבא`` הגיב מיד הילד ``אני לא עשיתי את זה`` ילד מבריק א.. אני ממש אהבתי!

linet1

New member
ענק!!!!!

אכן ילדינו כל פעם מפליאים אותנו בהגיגיהם.... והנה עוד אחת.... יצאתי עם ילדתי כשהיתה בת שנתיים וחצי לטיול בקניון העירוני ביחד עם חברה. הילדה נדבקה לחלון של חנות רב קט - וכל משאלת ליבה באותו רגע היה לקבל בובת הדגמה של בגדים שהיתה בחלון....כמובן שלא ניתן היה לקנות אותה. גם בגלל שאיננה למכירה וגם בגלל שדקה לפני כן קניתי לה משחק אחר. הילדה רצתה מאוד משהו אחר ואמרתי לה שניגמר לנו הכסף - וכהוכחה הראתי לה ארנק ריק. אך היא חכמה ממני. שלפה את כרטיס האשראי שלי ואמרה: ``הנה תקני לי עם זה``....

ananina5

New member
סיפור בפרדס

הלכתי לי ליד פרדס והיו שם שני אבות עם שני ילדיהם בני כ-4 שנים לפי דעתי, אחד הילדים מצא אשכולית על הרצפה והראה אותה לאביו. האב שאל את הילד ``מה זה?`` והילד ענה בלי להתבלבל שזה ``פרימור``. יש לי עוד הרבה ציטוטים שרשמתי מהתקופה שעבדתי בגן ילדים - אם אמצא ארשום - אחד שאני זוכרת בע``פ קרה כשהקראתי לילדים סיפור וסופר שם על ילד צנום, מאחר שהילדים היו בני 4 החלטתי לשאול אותם מה זה צנום, הילד שענה אמר שזה מי שמתעטש הרבה - כלומר מצונן. דרך אגב - פעם היתה פינה של ציטוטי ילדים במוסף סגנון של מעריב - מאוד חבל שהיא איננה יותר.

מיה30

New member
וואלה...הזכרת לי...

כאשר בני הגדול היה בן 2.5 הסתובבנו איפה שהוא {לא זוכרת} והוא כמובן רצה שאקנה לו משהו {כן כן חולה במחלת התיקני לי} אמרתי לו שאין לי כסף ומה ענה הדרדק: `` ...אז אמא תוציאי כסף מהכסטומט...`` וואלה החזרת אותי כמה שנים אחורה.... מיה30

אילה.

New member
רוצה משהו ענק מלפני גיל 3?

לא זוכרת באיזה גיל, אבל כשהוא רק למד לדבר... מכיר את הגיל ששואלים ``איפה?`` ו``איך עושה?`` איפה אימא? איפה רגל? איך עושה חתול? איך עושה כלב? וכך הלאה... הוא כבר ידע ``פרפר``, וראינו פרפר והוא הסב את תשומת לבי לפרפר והסתכלנו עד שהפרפר עף. אמרתי לו ``עף`` והוא הרים את אצבעו הקטנה והצביע על האף הקטן והחמוד שלו... לא גדול? אילה

lmerav

New member
לאילה

דבר ראשון - זה מקסים.. דבר שני - הרבה הורים כותבים ומנציחים את ההערות המדליקות של ילדהם ובגיל 20 זה תענוג להיזכר או אפילו לתת לג`קי את הספר אני מכירה אישית המון הורים שעשו זאת.

lmerav

New member
לגקי.....

אתה צודק ילדים הם מקסימים ויש להם אמירות מדליקות.... לי יש תינוק בן שנה אך השכנה סיפרה לי על ביתה בת השנתיים + : האבא וביתו ישבו לראות ערוץ האופנה, שבו נשים מדגמנות ביגוד .. האם נכנסת ושואלת מה אתם רואים ? הילדה ענתה : ``כוסיות...`` בהצלחה...

anat lv

New member
עוד משהו מגניב

ג`קי ביתי בת 4 ובזמן האחרון לא שומעת לי אז השבוע אמרתי לה אני מרגישה שאני מדברת לקיר והשובבה ענתה נו אמא והקיר עונה לך חחחחחחחחחח הרסה אותי

למעלה