מחפש ספרים בתחום עיצב תעשייתי

סנגי

New member
מחפש ספרים בתחום עיצב תעשייתי../images/Emo131.gif

שלום בתור אחד שלא למד פורמלי עיצוב תעשייתי אך בפועל עוסק בתחום בגלל היותי ממציא אני מחפש ספרים בתחום עיצוב תעשייתי קטלוגים ספרים בעברית ובאנגלית. חפשתי בסטימצקי אין איפה אני מוצא חומר בתחום.

ספרי עיצוב תעשייתי../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif

שלום ידידי הלא פומלי! כמו שראית אין יותר מידי ספרי עיצוב בעברית. אני מציעה לך לחפש באינטרנט באתרי ספרים בנושא עיצוב תעשייתי. שם יש חומר בנושא.אתה צריך בכל מיקרה להיות ממוקד יותר. עיצוב תעשייתי זה תחום נרחב,לכן אתה צריך ללחפש בדיוק ת מה שמעניין אותך- עיצוב רהיטים,מתקני תצוגה,חנויות,רכבים,חפצים שימושיים,אלקטרוניקה,רפואה וכו'.... כמו כן,,עיצוב לא ניתן ללמוד מקריאה,אלא לקבל מס' תובנות תאורתיות בנושא. ההתנסות היא זו המלמדת באמת. כמו כל שפה אחרת, עיצוב הוא השפה של חיבור צורות וצבעים - ללא מילים. ובכך נמדדת איכותו של מעצב - להעביר את המסר באופן הברור והנקי ביותר. אם אתה באמת רוצה להשתפר כמעצב,קח קורס תקשורת טוב,רמת התקשורת של המעצב היא הדבר שמשפיע הכי הרבה על איכות עבודתו. וכן על כמות האנשים שהוא מסוגל לפנות אליהם בעיצוביו ,כך שיבינו את העיצוב וירצו בו. זו עובדה! בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

סנגי

New member
פפריקה../images/Emo97.gif../images/Emo42.gif

שלום מה שלומך? אני מקווה שאת פפריקה מתוקה תודה על עזרתך. העניין שאני עוסק במרחב פאנורמי של רעיונות והמצאות רפואה כירורגית מיכשור אלקטרוני צעצועים ועוד ועוד. כמובן שההמצאות שלי צריכות להיות פורצות דרך בכדי למצוא משקיעים או תעשיינים שהם כבר ממנים הכול. אני אישית לא צריך להיות מקצועי בתחום העיצוב למרות שדווקא העיצובים של האב טיפוס הראשוני בזמן הצגתו לקניינים ויצרנים לאחר מכן הם מפעילים את סוללות מעצבים תעשיתיים ומהנדסים מעורר עניין ותדהמה למרות שהחשיבה שלי היא בלתת פתרון טכנולגי חדשני העיצוב הוא חלק משני אפילו בחוג ציור בבית ספר יסודי לא נכחתי {לא היה כסף} הסיבה שאני חושש ללמוד פורמאלי משום החשש שזה ישנה או יגרום לי לעתיק דברים מוחית יצירתית או יקבע אותי בגלל שלא למדתי הדברים שאני עושה מיוחדים וראשוניים. המעצבים עצמם מבקשים את חוות דעתי על העיצובים והערות אני לא יודע מה זה אומר אבל רציתי לשדרג בעדינות את הכשרון העיצובי החובבני שלי עד היום לימדתי עצמי לבד מספרים לא באוניברסיטה ואפילו לא בתיכון ובכלל לא מסוגל לשבת רגוע במקום אחד אפילו 10 דקות בלי לזוז. אני הקפוץ לבקר מידי פעם בפורום הנחמד אז ביי נ.ב מצטער על הניקוד חלק מהדיסלקצייה הקלה שלי.

בכייף,תקפוץ!! ואגב,

אני מכירה מקום שתוכל לעשות בו קורס מצויין שיעזור למקד את עצמך ולשים עצמך הרבה יותר מ 10 דקות על התחת... יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה