מחפש ספרים של רוברט הינליין

blondguy

New member
מחפש ספרים של רוברט הינליין

שלום כולם , אני מחפש להשאיל או לקנות ספרים של הינליין משומשים באנגלית עדיף ואם לא אז בעברית . את הספרים הבאים : דיי זמן לאהבה גר בארץ נוכריה ואשמח לעוד המלצות לספרים שלו והצעות להשאיל ספרים. בתודה מראש שי

יש לי את שני המדוברים בעברית

אבל אני מוכן להשאיל אותם רק אם אני יודע מראש איך הם חוזרים, וההזדמנות הראשונה שלי להניח עליהם יד תהיה עוד שבוע בערך כי הם בחיפה ואני בת"א.חוץ מזה מומלצים הספרים המוקדמים שלו ו"חוף הפלדה" של וארלי.

suki da yo

New member
חוף הפלדה!

איזה ספר מעולה... הוא אמור להיות מעין המשך מאוחר לטרילוגיה של וארלי, שעד כמה שהבנתי לא תורגמה, ולא הצלחתי להשיגה באנגלית... נו מילא. יום אחד. אתה משאיל ספרים לזרים?! אני למדתי שגם לחברים זה סיכון מיותר. יש 4 אנשים שאני מוכנה להשאיל להם ספרים...

אני לא חושב שהוא המשך ישיר של טרילוגיה

במיוחד לא זו של "טיטן"- גיאה לא מוזכרת, דבר שהייתי מצפה לו, והעולם באופן כללי נראה הרבה יותר מתקדם, במיוחד בתחום שינויי הגוף(הגיבור נחשב שמרן כי הוא מחליף מין "רק" כל 20-30 שנה).אבל ע"פ ISFDB הוא מתרחש באותו עולם כמו "קו החירום של אופיוקי", ויש לו המשך שלא תורגם. לגבי השאלת ספרים לזרים:יש לי דרגות, ובכל מקרה אני דורש איזשהן ערבויות.יש ספרים שאני אשאיל לזר כמעט גמור, ויש ספרים שאני לא אשאיל כמעט לאף אחד כמו העותק הישן והמסמורטט של "אנוכי הרובוט" שהפגיש אותי עם מד"ב בפעם הראשונה.

suki da yo

New member
כן, זו הטרילוגיה של טיטאן

לפי מה שכתב הסופר באחרית דבר של חוף הפלדה, זה מעין המשכון, למרות שאין אחידות ויש כמה סתירות עלילתיות, הוא מודע להן, ובבקשה, כל המעריצים הפנאטיים - לא לשלוח אליו רשימות סתירות וטעויות.

*פותח את העותק שלו**מנטפק*

הוא כותב שזה חלק ממה שנקרא לפעמים "ההיסטוריה של שמונת העולמות" שהוא די בפירוש לא קו הזמן בו טרילוגיית "טיטאן" מתרחשת- זה כן קו הזמן של "קו החירום של אופיוקי", לעומת זאת.

suki da yo

New member
המממ... אולי אני צריכה לקרוא את זה שוב..

כנראה היות והיחיד שקראתי שלו זה חוף הפלדה,מה שנשאר לי זה הרושם הכללי שזה כן-או-א קשור לטיטאן :) נו מילא..

רק חוף הפלדה?הפסדת הרבה

יש לי את טרילוגיית טיטאן באנגלית בדירה.אני אחשוב איזה "בני ערובה" אני ארצה ממך בתמורה אם את רוצה אותם

suki da yo

New member
לו רק היה לי זמן לקרוא...

אבל אני לא נותנת בני ערובה
בכל מקרה, כשירד מפלס הלחץ, ואולי תצטמצם הערמה, אני אגיע גם לזה...

למעלה