מחפש ספרים

Sambodh Rana

New member
מחפש ספרים

שלום רב לכולם אני מחפש את הספרים הבאים: היוגה סוטרות של פטאנג'לי\ יוגי רמהקרישנננדה (חלק 1+2) האטה יוגה קלאסית\ יוגי רמהקרישנננדה למי שיש את הספרים ומעוניין למכורם, או שיש איזה רעיון להשיג אותם אשמח לשמוע מאוד על כך תודה רבה, ולדי.

יוגי בר

New member
הנה כתובת אחת

היי ולדי הוצאת הספרים הבאה הנמצאת בהודו והשייכת למרכז קאווליאננדה עשויה לעזור לך בחיפוש ומציאת הספרים החשובים הללו. אני רכשתי מהם ספרים באמצעות חברה מורה ליוגה ששהתה בהודו. yoga mimansa publication kaivalyadhama lonavla-410403 india נסה לאתר את הטל שלהם- עם הרבה סבלנות- דרך האינטרנט ודבר אתם טלפונית ישירות. קח בחשבון לאחר שמצאת והזמנת את הספרים. משלוח בדרך הים עשוי לקחת כמה חודשים. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

Sambodh Rana

New member
תודה רבה יוגי ../images/Emo13.gif

בדקתי במספר מקורות במידה ולא יניבו פרי, אלך לחו"ל תודה

סטיוויה

New member
אילו ספרים של מאסטר הר ציון

והפסיקו להדפיסם לפני כמה וכמה שנים.בקיצור,ספרים לאספנים.הר ציון עצמו חי בהודו למיטב ידיעתי.לי יש את ספר ההאתה יוגה.אבל אני לא מוותרת עליו.אם תרצה להגיע עד לדרום ולצלם אותו בנוכחותי,בשמחה.נסה גם לשאול בפורום שיווננדה.

Sambodh Rana

New member
העניין הוא

שלי יש את הספרים, בזמנו עשיתי את כל המאמצים להשיגם (אני תלמיד של תלמיד אישי של הר-ציון) ועכשיו יש למישהו שאיתי בקורס המורים יומולדת אז חשבתי לעשות לו מתנה ממש יפה - את הספרים הללו. תודה אבל על העזרה

יוגי בר

New member
תיקון טעות

היי ולדי אז ככה: חלה אצלי טעות בהבנת הנקרא. אני התבלבלתי בין ראמהקרישנה ליוגי רמהקרישננדה שחזר להיקרא בשמו העברי דוד הר ציון. ולכן, הפנתי אותך לכתובת הנ"ל בהודו. (אין שום סיכוי שספרים אלו בעברית ימצאו שם. לגופו של עניין. אין זה המקום והזמן לדון בדוד הר ציון אך הספרים- לדעתי- אכן מפורטים וראוי להם שיהיו על מדף הספרים של כל מתרגל יוגה קלאסית. ייתכן שהספרים אינם מודפסים יותר. אבל זה בגלל שהם הוצאו לאור ע"י הוצאה לאור קטנה. והדפסתם הופסקה כיון שדוד הר ציון עזב את ישראל ( למיטב ידיעתי הוא נמצא בגולת אמריקה) אבל, הם בהחלט לא ספרים נדירים וניתן להשיגם. ז"א. הם עדיין נמצאים בקטלוג של כל חנות. ואפשר להזמין אותם במדה והם לא נמצאים פיזית בחנות זו או אחרת. אני זוכר- למשל- שבצומת ספרים -בקניון בפ"ת הם נמצאו(לפחות לפני כמה חודשים) לסיכום: תרצה אוכל לבדוק זאת עבורך. ובמידה ויש להזמין/לקנות אותם עבורך. בברכה ואהבה יוגי בר

סטיוויה

New member
וואו יוגי בר

בפעם הבאה שתראה את אחד הספרים הללו בבקשה שתף אותנו. אני מכירה כמה אנשים שחיפשו ולא מצאו.גם לא בחנויות.מכיוון שנאמר להם שהספר אזל לגמרי בהוצאת הספרים ואי אפשר להזמינו.כנראה נשארו עותקים ספורים שמפוזרים להן באיזור פתח תקווה

למעלה