מחפש ספרי לימוד ערבית

מחפש ספרי לימוד ערבית ../images/Emo92.gif../images/Emo63.gif

1.את כל סדרת ספרי אלערביה. 2.ערבית למתחילים מאת דן בקר. רצוי מיד שניה ובמחיר סביר.

כן אבל

אתה כנראה לא שמת לב לכתוב ביקשתי מיד שניה ובמחירים סבירים. המחירים שציינת אינם שונים מהמחיר בחנויות לספרים חדשים. חבל אבל בכל זאת תודה על נסיון העזרה.

eshir31

New member
אלערביה-ספר ג'

יש לי את אלערביה ספר שלישי. משומש במצב טוב. אמכור אותו תמורת 50 ש"ח.

אין שום צורך להיות גס רוח

אם המחיר אינו מתאים לך תוכל לנסות להתמקח או לחפש במקום אחר.

למה???

New member
יש לי מלאאאא ספרים ללימוד ערבית.

כמה אתה רוצה על כל ספר? ומחר אני אודיע לך איזה יש לי.

גסות רוח../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אתה באמת חושב שאני גס רוח? הבחור פשוט חוצפן או לחילופין חומד לצון. 50 ש"ח עבור ספר משומש? הספר שהוא ציין חדש לגמרי בחנות עולה מקסימום 35 ש"ח ואני מגזים. אינני גס רוח לחלוטין. בכל אופן אני מאחל לו שימצא קונה.

אני חושב שגם אם הוא "חומד לצון"

אתה עדיין יכול לנסח את עצמך בצורה יותר מנומסת. קח את זה כהצעה ידידותית לשיח תרבותי.

eshir31

New member
סליחה...

אני פשוט לא מתמצא במחירים של ספרים ואני מציע את הספר הנ"ל ב-20 ש"ח. לא התכוונתי להעליב או משהו כזה.

ובכן ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

הכל בא על מקומו בשלום. האדם פשוט לא היה מודע למחיר בפועל. הייתי מעוניין בכל הסדרה על שבעת הספרים ולא רק ספר אחד. בכל אופן המחיר החדש עדיין לא קוסם לי (הייתי קונה אותו בשמחה תמורת 10 ש"ח). ולגבי הערתו של מר לאזארוס לונג, ובכן מר לאזארוס חביבי הצעתך הידידותית לכאורה,הנה מתנשאת במקצת ועל נימוסי אני מקפיד בדרך כלל. אך במקרה זה לפני שהובהרו הדברים ע"י מר eshir31 היקר, נראה הדבר כחוצפה ממדרגה ראשונה. על כל פנים ההדורים יושרו וכולי תקווה לאזארוס שהשיח יהיה תרבותי מכל הצדדים(בלי נימה יהירותית במסווה של חיבה). בברכה גלקסיה.

אולי אתה בדרך כלל מנומס

אבל התגובה הקודמת שלך בהחלט לא הייתה כזו. שווה לתת לאנשים להנות מן הספק. לפעמים מתברר, כמו שקרה הפעם, שמדובר באי-הבנה או בהערכה מוטעית.
בברכת המשך שיח תרבותי (בלי שום נימה מתנשאת).

למעלה