מחפש ספר טוב שיעזור בפתיחת עסק

Shalom159

New member
מחפש ספר טוב שיעזור בפתיחת עסק

שלום רב,
בימים אלו אני בודק את האפשרות לפתיחת עסק של בניית אתרים ועיצוב גראפי.
אני מחפש המלצה על ספר שיוכל לעזור לי לעשות את ההחלטות הנכונות ושבין היתר יהיו בו הסברים על נושאים כמו סוגי העסקים שאפשר לפתוח בארץ (למשל עסק פטור ממס למול עסק עם תשלום מע"מ), שיהיו בו הסברים על דיווח הכנסות והחזרי מע"מ, והאם כדאי לפתוח חשבון בנק פרטי לעסק, אולי קצת מידע על כתיבת תוכנית עסקית.
אני לא מחפש עצות של חברי הפורום אלה ספר מפורט שמכיל את כל המידע שאני צריך על מנת לעשות את ההחלטות בעצמי.
במידה ולמישהו יש המלצה לספר שיוכל לעזור לי לענות על השאלות שהעלתי למעלה אשמח לשמוע.

מה שאתה מבקש

זה שטיות . מנהל חשבונות יעשה לך הכול תמורת 200 ש"ח [
לימכור /ליקנות אתה יודע? זה סוגיה יותר רצינית .
ספר לא קיים לקנייה. הסבר קצר שאתה על הסוס .
אבל לקוחות יש לך? סתם חיברת שאלה ללא טעם ואייח

Shalom159

New member
תודה על התגובה והזמן שהקדשת לכתוב אותה

אני לא חושב שיש צורך לי במנהל חשבונות, הייתי מעדיף לעשות את הדברים לבד. אני מתאר לעצמי שלא יהיו יותר מ-10 עסקאות בחודש לפחות בהתחלה.
אין לי צורך לדעת "לימכור /ליקנות" אני לא פותח חנות של מוצרי כתיבה, אני מוכר שירות של בניית אתרי אינטרנט, ואני מאמין שאני יודע כיצד לשווק את עצמי ולבצע את המכירה.
ולתגובות כמו "סתם חיברת שאלה ללא טעם ואייח" אין טעם וריח, יכול להיות שהנושאים שרשמתי למעלה לא חשובים לך אבל גם במידה ואני בסופו של דבר אתן למנהל חשבונות לטפל בעיניינים אני רוצה לדעת גם לטפל בהם גם בעצמי.
קיימים ספרים ומדריכים כמעט לכל דבר היום, אם אתה לא מכיר זה לא אומר שזה לא קיים ואם מישהו אחר מכיר ויוכל להמליץ לי אני אשמח.
&nbsp

אתה שוב פעם נטפל לטפל

אתה לא צריך מנהל חשבונות . מנהל חשבונות ידריך אותך שעה אחת וזהוא

יש תוכנות שעושות את העבודה . אני מנהל את ספרי 45 שנים לבד עם תוכנה
בוניי אתרים יש אלפי אנשים שבונים אתרים . אתה לא לבד בשוק
לכן תתחיל לשווק ותיראה אם ביכלל יש ביקוש לעבודה שלך . לפני פתיחת תיקים ברשויות .
ואין ספרים בשוק . כי ניהול ספרים זה כליי כלות . לא צריך ספר בשביל זה
הדרכה של שעה וזהוא

אתה סתם קשקשן בעניין הזה .

Shalom159

New member
שוב תודה על התגובה

תודה קיבלתי את העצה שלך, זאת עצה טובה.
אני אלך לרואה חשבון שיתן לי הסבר על איך זה מתנהל.
וכן יש לי כבר כמה בעלי עסקים שמעוניינים בשירותים שלי ויש לי גם הרבה ניסיון בתחום. הבעיה היחידה שלי כרגע היא התנהלות מול המדינה והבירוקרטיה.

אז בהצלחה

יש לך הרבה ניסיון בתחום . מעניין מאיפו ?
עבדתה אצל מישהוא ? על תלוש משכורת .

קנה תוכנה פשוטה . עד מחזור 100אלף ש"ח בשנה .אתה עוסק פטור
מעבר לזה אתה עוסק מורשה . הסבר קצר מרואה חשבון עליתה על דרך המלך .
בהצלחה לך

Shalom159

New member
כן עבדתי בתור שכיר

כן עבדתי בתור שכיר והחלטתי לנסות לצאת לדרך חדשה בעצמי.
שוב תודה על העזרה

הספר היחיד שיעזור לך

זה תהילים

וברצינות- יש כל כך הרבה דברים שצריך לדעת, בכל כך הרבה נושאים, שלא ברור מהיכן להתחיל
האם אתה צריך לדעת על התפעול? השיווק? המימון?

אולי כדאי שתפנה למט"י או מעוף באיזור מגוריך?

למעלה