מחפש ספר ישן מאוד...

Great Blue

New member
מחפש ספר ישן מאוד...

לא זוכר אפילו את שמו... ספר בעברית על ילדה שהיה לה חבר גמדון קון- קראשינדו היה שמו אם זכרוני אינו מטעה אותי... הוא לקח אותה בחללית שהוא בנה מחבית לכוכב החלומות ששם היו סוכריות שהרכיבו את הריצפה חדר סרטים ענק ושאר חלומות של ילדים... הייתי רוצה לקרוא אותו לבני בבוא הזמן-- אם יש למישהו אפילו רק מושג מה היה שמו- כבר עזרתם אולי- "קרשינדו וכוכב החלומות"
לגמדון היה משפק קסם שהוא היה אומר- "שפנדוזה מרדימון" (מוזר שזוכרים את הפרטים הקטנים ולא את שם ה-
תודה מראש

keren1

New member
מוכר לי אבל לא כספר

אלא כתוכנית רדיו שהיתה כל יום בשעות הצהריים (חתול במגפיים?!?1)

Great Blue

New member
../images/Emo45.gif וואלה- גדול !!! השם מזכיר לי

את כל הספר ואפילו האיורים היפים צצים לי בראש כמו תמונה... אכן הפתעה נעימה - הספר הזה באמת השפיעה עליי בזמנו ונתן לי לחלום חלומות יפים... תודה רבה.

רחלילי

New member
יש לי אותו

קראתיו בגיל 5-6 ואני מצפינה אותו אצלי הוא מלווה אותי לאורך חיי ואני כבר נשואה ובת יותר משלושים, עבר איתי דירות וערים. נכתב על ידי דבורה עומר. ספר גדול אתה אבא מיוחד במינו בזה שרוצה לקרא אותו לילדך. לדעתי הוא תרם רבות בעיצוב של מי שאני היום. כל מה שהיה (אולי) וכל מה שקרה (כמעט) לקרשינדו ולי. הוצאת יוסף שרברק בע"מ תל אביב, 1974 בהצלחה.

Great Blue

New member
הגירסא הישנה - האם אתה

מעוניין למכור ? אני בהחלט מוכן לקנות...

shmuel149

New member
קרישנדו

אני מבין שויתרתם אי לכך הספר מוצא למכירה חופשית .שמואל

רחלילי

New member
מעניין אם גם אתם חושבים שניתן לחלק

את העולם ל: אלה שקראו קרשינדו בילדותם - ול-אלה שלא.... או שזה רק שיגעון מוזר שלי?

יסמין34

New member
קרשינדו הזה!

אולי מישהו מוכן לפרסם כאן פיסה קטנה מהספר האגדי? שגם אנחנו נטעם קצת?

shlomits

New member
גם אני קראתי!!!

ספר מקסים עם דמיון עשיר ומיוחד...זכרונות ילדות נפלאים

למעלה