מחפש ספר

noachk

New member
מחפש ספר ../images/Emo53.gif

מבקש המלצות על ספרים למתחילים בנושא עבודה בעץ לחובבים בבית. ספר שמסביר על סוגי העץ, עיבודו על ידי החובב, פרוייקטים לבניה, דברים נלווים (כמו צירים, מחברים וכו'), כלי עבודה (כמו משורי דיסק, רוטרים ושימושיהם וכו'). בקיצור, כל מה שחובב עבודה בעץ צריך לדעת להתחיל איתו כדי לתת לו זינוק להתחיל ומשם יוכל לעבוד ולעשות פרוייקטים בעצמו. הספר יכול להיות בעברית או באנגלית אבל רצוי שייתן רקע והסברים על הכלים, שיטות עבודה וכן הלאה כפי שהסברתי לעיל. אודה על תשובותיכם המגוונות. נח

ספרים בעברית יצא פעם ספר ,שניסה לחבר את כל מה שאתה מבקש לדעת,אבל התוצאה היתה עלובה.ולכן היא ממש לא מומלצת. בשער השפות ,יש עולם ומלואו. בארץ, אני תמיד ניגש בחנויות הספרים למדף של תחביבים או אמנויות ,ושם מפעם לפעם אפשר למצוא ספרים בנושא. וכמובן יש את האתר של "אמזון" ,ואפשר גם להזמין ממנו. אני אעלה מאוחר יותר פרטים על ספר שלדעתי מכיל הכל.ודווקא קניתי אותו בארץ.מדובר באנציקלופדיה ל DIY.

D-I-Y MANUAL האנציקלופדיה של עשה זאת במו ידך. מה שיש לי נראה כמו קלסר בצבע אדום.רכשתי אותו לפני כעשר שנים ,ואני מתאר לעצמי שיצאו מהדורות חדשות. מצרף תמונה של עמוד התוכן. ויש בו הכל.

uti

New member
../images/Emo10.gif תפוז לא נותן להעלות תמונות היום

noachk

New member
מה עם לינק ?

קודם כל תודה רבה על התשובה. שנית, האם תוכל לפחות לצרף לינק לאתר שמוכר את הספר (בארץ או בחו"ל) כדי שנוכל לראות את צורת עמוד השער ומחירו ? תודה נח

מצאתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש באמזון !!!! הספר הזה מכיל כל דבר שתחשבו עליו בנושא עשה זאת במו ידך.

למעלה