מחפש סרטים חדשים של התאומות

Castro chen

New member
מחפש סרטים חדשים של התאומות

למישהו יש את הסרטים של התאומות או יודע איפה אפשר להוריד אותם אני מתכוון לסרטים : שפתינו חתומות,חופשת קיץ סרטים שהתאומות הוציאו בשנת 2001-2002 אם כן צרו איתי קשר בפורום ואז נדבר באיי סי קיו

Castro chen

New member
וואי אני מת לראות את זה

אני מתכוון לחופשת קיץ את לא מגלות לאף אחד ראיתי פעמיים אתה יודע אולי אם אפשר להוריד את זה איפשהו באינטרנט או לשלוח לי את זה יש לך אולי עוד סרטים????

Castro chen

New member
סליחה התבלבלתי

התכוונתי ל-חופשה בשמש טעות שלי סורי..........

תשובה

זה סרט של התאומות שיצא לפני להגיע לשם אני ראיתי אותן בלי תרגום סרט מהממם והנה תמונה ממנו זה אמור להיקרא חופשה בשמש

דבר ראשון

אני בת!!! דבר שני- אני לא יודעת אם אפשר להוריד את הסרט "חופשה בשמש" מהאינטרנט אבל אני יודעת שערוץ הילדים אמר שהוא הולך לשדר את הסרט בקרוב... הסרטים שיש לי: -לבית סבתא אנו הולכות -שתיים שתיים צרות כפליים -מותק הילדות התחלפו -דרכון לפריז -אבא משתדך -גול כפול -לא מגלות לאף אחד -להרוויח את לונדון -חופשה בשמש

לאריאלה

יש לך שתיים שתיים צרות כפליים? וואי איזה כיף לך אני מקנאה איך הסרט יפה? על מה מסופר?

חמוד!

זה סרט ממש חמוד! זה מספר על משפחה שרוצים לזרוק אותם מהבית אז הם מבקשים הלוואה מהדודה המכשפה (תרתי משמע) שלהם. עובד אחד בגינה של הדודה מספר לתאומות על מה שקרה לדודה שלהן ולאחותן התאומה (הדודה המכשפה הטילה עליה כישוף ובלה בלה בלה) והתאומות מחליטות לנסות להציל את הדודה הטובה בערב ליל כל הקדושים...

Castro chen

New member
ראיתי את כולם חוץ מחופשה בשמש

הוא בתרגום????? אתה יכול לשלוח לי אותו איכשהו אני מת לראות אותו ואם תדע מתי הוא משודר תודיע לי טוב? יש לך איי סי קיו?

תגובה

קודם כל אני בת נראה לך אושרת שהוא בן? ואני אמרתי מקנאה לא מקנא אני בשוק אני בהלם אני המומה יש לי איי סי קיו 168114448 תיצור קשר מצטערת אני לא יכולה לשלוח לך פעם שלחתי למישהו והוא הרס לי את הסרט וקניתי חדש אבל אם יש לך תוכנה ריל פלייר אני יכולה לשלוח לך קטעים מהסרט

אני בת!!!!!!! תקלוט כבר!

והסרט הוא בלי תרגום כי הזמנתי אותו מארה"ב... אני עדיין לא יודעת מתי הוא ישודר בערוץ 6 אבל תסמוך עליהם... הם יפרסמו כבר! ויש לי איי סי קיו- 166704040

Castro chen

New member
אל תדאגי אני לא אשבור אותו

אני בנאדם אחראי ואין לי ריל פלייר יש לי וינדוס מדיה פלייר וזה לא אותו דבר-יותר כיף זה לראות סרט בוידאו מאשר במחשב

עזוב לא משנה ו...

זה בכלל לא נכון זה אותו הדבר וזה גם לא סרט שלם זה רק קטעים אז תוריד מדיה פלייר זו לא בעיה ותראה את הקטעים החמודים האלה

נ"ש וזה דיי חשוב!

יש לי מחשב חדש כך שאני צריכה להוריד את כל התוכנות שהיו לי על המחשב הקודם מחדש.... ורציתי להוריד את ריל פלייר וראיתי שזה עולה כסף... מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד בחינם?

omer wild

New member
הריל לפייר ממש לא עולה כסף...!!!

את צריכה לחפש באתר איך להוריד את התוכנה ללא כסף
...אני לא זוכרת מאיפה אני הורדתי כי זה היה מזמן...

למעלה