מחפש סרט אימה משוגע

Flashback 0 0

New member
מחפש סרט אימה משוגע

אני מחפש סרט אימה שיפחיד אותי כמו שצריך. לא משנה ישן חדש העיקר שיהיה מפחיד. עכשיו פרדי קרוגר לא כל כך מזיז לי - כי שאני רואה איברים מרוטשים אני עדיין יודע שזה סתם סרט, אבל אני אוהב סרטים כמו גוטיקה בהם יש רגעים של שקט ופתאום איזה בום מוריד לך את הלב לתחתונים... אז כאלה סרטים אני מחפש - כמה שיותר מפחיד יותר טוב.

liorde

New member
אם אתה מחפש "בומים" שיפחידו אותך

כל הסדרה של הצעקה תעשה את העבודה אני מאמין... אני אישית, ממליץ לך על מותחן מצוין לדעתי שנקרא "דוקטור סליפ".

elenwee

New member
הצילצול?

לא ראיתי אבל סיפרו לי שזה מפחיד מוות...

CityGirl9

New member
אגב הצילצול...

כדאי לקחת את הסרטים המקוריים ביפנית.... הרבה יותר מקורי ומפחיד מהגרסה האמריקאית. שווה גם לצפות בסרטים של היצ'קוק סרטי קאלט בלי אפקטים הוליוודיים אבל עושים את העבודה כמו שצריך.... אה כן ואני חדשה כאן

boolbool boy

New member
איפה אפשר להשיג את הגירסה היפנית של

הצילצול? וזה בא עם תרגום עברית או אנגלית?

CityGirl9

New member
הוא שודר ביס 2 מספר פעמים

ובוודאי ישודר שוב וכן הוא עם תרגום לעברית... ואני דווקא אהבתי אותו

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif סתם..

עזוב אותך הצלצול..סרט בכלל לא מפחיד.. אז מה אם אמרו לך שהוא מפחיד מוות? גם לי אמרו שהוא מפחיד מוות וראיתי אותו וזה כ"כ לא מפחיד! רציני! חחחחח ואחרי הסרט התקשרתי לבית של חברה שלי (כי היינו כמה בנות ביחד וראינו) ואז הם התחילו לצעוק וכאלה והם לא רצו לענות וחברה שלי כזה "לא לא לא לא אל תענו אל תענו! בואו נצא מפה!!" והם לא ענו וגם לא הבינו למה אני מתפוצצת מצחוק..חחחח בסוף הם גילו שזאת הייתי אני.. חחחחחחחחחח היה מצחיק

DoctorSatan

New member
הסרט אימה הכי משוגע שאני מכיר זה

HOUSE OF A 1000 CORPSES וזה ממש סרט פסיכופטי ומלא בקטעים שמורידים לך את הלב.

TINY F*CKED A STUMP!!!../images/Emo6.gif

אהבתי את הסצינה עם המוזיקה העליזה... סרט ביזארי לחלוטין...

D i l D o

New member
כן, הוא היה מוזר מדי בשבילי...

החלטתי שאני לא מראה לעצמי את הסרט הזה יותר

למעלה