מחפש עבודה..איזור ירושלים.

kobibardd

New member
מחפש עבודה..איזור ירושלים.

שלום אני בן 17 וחצי ,מאזור ירושלים . מחפש עבודה כברמן, יש לי 3 וחצי שנים נסיון במכירות ועבודה עם לקוחות . אני עם קטנוע ונייד ממקום למקום ,אני עוסק בתחום קרוב לשנה,יודע מבחר של קוקטלים ,ויודע לעבוד בשעות לחץ עם לקוחות. בחור רציני ומעונין להיכנס לתחום . ליצירת קשר:[email protected] או בפרטי.

אני גם מירושלים

ואין פה כמעט עבודות זה חור ! גם הגיל שלך קצת בעייתי, לא הרבה יסכימו לעבוד עם בחור בן 17 וחצי במיוחד במקצוע הזה.... תנסה בזוליס לא יודעת בדיוק איפה זה תבדוק בגוגל נראה לי מחפשים שם.

kobibardd

New member
אני ינסה תודה ,אני מכיר גם משהו שם .

אבל כל מי שעובד בזוליס ובנאדין צריך גם כל פעם ללכת מכות עם הבני מעוטים שבאים כל פעם לשם ויעידו הירושלמים על הקטטות ההמוניות שיש כל שישי ליד הנדין והזוליס שאחרי 5 דקות מתערבים מהמשטרה.

Symbolic

New member
בני מיעוטים?

אלה האמריקאים החארות של מרכז ירושלים. מתנהגים כאילו העיר והמדינה שלהם. ילדי שמנת מגעילים שקיבלו כסף מאבא ואמא ללכת לישיבה ועושים שטויות. להקיא.

תומר ס

New member
אני לא יודע על מה אתה מדבר

אבל אני דיי בטוח שהוא מתכוון לערבים.

Symbolic

New member
הא?

לכן שמתי סימן שאלה אחרי "בני מיעוטים" (סימן שאלה, יענו הבעתי פליאה) בני מיעוטים הכוונה לערבים אבל לא אלה עושים בלגאן (אולי גם, לא הולך לזולי'ס)

תאמת הייתי שם פעם אחת בחיי

ואחרונה (מלאאאאא ילדים קטנים) אני פשוט יודעת שקל למצוא שם עבודה.. מישהו שאני מכירה התחיל לעבוד שם ממש לא מזמן כברמן בלי שום ניסיון אפילו לא קצת והבעל בית עשה לו שם איזה התלמדות קצרה וזהו.

kobibardd

New member
זוליס אחלה מקום לבני נוער!

באמת מקום ממש סבבה מחירים סבירים, ומזמין אליו יותר בני נוער מאשר 20+ וכדומה..ויש אווירה מצוינת אני אישית בנער מחבב את המקום . ובני מיעוטים בארצנו הם ערבים! ונראה לי אני יהיה ברמן באולם אירועים שברמת רחל ננסה השבוע !

למעלה