מחפש עבודה בפנימיה

שישוילי

New member
מחפש עבודה בפנימיה

לחברי הפורום שלום שמי אייל ואני שמח שנוצרה לי הזדמנות דרך פורום זה אולי ליצור קשר עם עובדים בתחום ולמצוא עבודה בפנימיות . ובכן אני במקצועי ובנסיוני טבח עם נסיון מצטבר של 8 שנים. עבדתי כטבח במוסדות ממשלתיים בעיקר.בימים אלו אני עושה השתלמות לסיווג מקצועי ולומד במקביל לימודי ניהול במכללה.השאיפה שלי היא לעבוד מול או עם ילדים ובני נוער הנמצאים במסגרת טיפולית בפנימיה או מוסד.עדיפות לילדים ונוער בסיכון.אני בעל אוריינטציה חברתית ובשנה האחרונה התנדבתי וסייעתי בריכוז של פרוייקט חונכות בעמותת עלם.במסגרת פעילותי בחונכות השתתפתי בסדנאות בישול ואפייה של הנערים במסגרת בית הספר. אני פתוח גם לעבודה בהדרכה בתחום(סדנאות בישול חוגים וכו') אודה לכם על כל מידע או עצה שתתנו לי בנושא.

ראיתי לפני כמה ימים באתר שתיל

מודעת דרושים לאיזשהו פרויקט של "מטבח טיפולי" או משהו בסגנון. כנס לאתר שתיל: shatil.org.il ותסתכל במודעות הדרושים.

joyjoy

New member
קישור ישיר

למודעה דרוש מדריך למטבח לימודי ומה שלומך דובת הקוטב ? לא ראיתי אותך כאן לאחרונה , שמחה לראותך

אצלי הכל בסדר ../images/Emo13.gif

האמת שאני אנצל את הרגע לשאול אם את יודעת אם בחודשי הקיץ (נגיד למטרות קייטנות בפנימיות או משהו דומה) יש צורך בכוח אדם נוסף? הייתי רוצה לעבוד עם ילדי פנימיות בחופשת קיץ של האוניברסיטה (יולי-אוקטובר) או לפחות בחופש הגדול של הילדים. רק אני לא יודעת איך לברר, ומתי להתחיל לברר, ואם זה בכלל קיים, או שהמדריכים שכבר יש זה מספיק.

joyjoy

New member
היי לך

באיזה איזור את מחפשת אני אשמח להודיע לך אם אשמע על משהו. בכל אופן בפנימיות שאני הכרתי תמיד יש צורך מכמה סיבות א.פעמים רבות מי שעוזב עוזב בסוף שנת הלימודים ואז נותר פער עד תחילת שנת הלימודים הבאה. ב. בקיץ מטבע הדברים עובדים יותר שעות בוקר וערב ויש גם ילדים שלא היה להם לאן לחזור בשבועות שילדים היו בבית אז גם עבורם היו מדריכים בתורנות שהיו איתם בימים ששאר הילדים היו בבית. ג. בפנימייה האחרונה שעבדתי תמיד תמיד חיפשו מישהו שמוכן לעבוד כממלא מקום כי הם משום מה תמיד מוצאים את עצמם או בחוסר כח אדם או בדיוק מספר המדריכים ואמהות בית שצריך ואז מספיק שמישהו חולה ועוד מישהו במילואים והנה בעיה לא קטנה. אם את מעדיפה לפרט לי את האיזור במסר , את מוזמנת.

joyjoy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo10.gifלא , לא קיבלתי שום מסר

joyjoy

New member
שלום לך וברוך הבא לפורום

יש לך רקע מאד מעניין ואני מקווה שתמצא עבודה שתשלב את הכישורים והיכולות שלך ושתמצא בה סיפוק. בנוסף לאתר שתיל שהמליצה לך עליו דובת הקוטב ויש בו תמיד מודעות מעניינות, אתה גם יכול להשאיר את הפרטים שלך בלוח המודעות של הפורום- בהצלחה
ואם אשמח על משהו מתאים או שיהיו לי עוד רעיונות בשבילך אעדכן אותך בהמשך
joy

למעלה