מחפש עבודה חוקית בקנדה

pelegaz

New member
מחפש עבודה חוקית בקנדה

שלום לכולם, שמי פלג בן 22 חייל משוחרר מזה כמה חודשים.
מחפש עבודה חוקית בקנדה ( בכל מיקום ).
בעל אזרחות ודרכון קנדי.
אשמח לעזרה מכל מי שיכול, גם אם מדובר רק בהכוונה לאן לפנות.
[email protected]
תודה

למה?

בתור אזרח קנדי הוא יכול לעבוד בכל מקום. למה לחפש דווקא קומבינות של ישראלים שעשויות במקרים רבים להיות נצלניות (כיון שהם מנצלים את העובדה שאנשים באים לעבוד באופן לא חוקי)?
לו אין את הבעיה הזו. לא חסרים מקומות שמחפשים עובדים לא מקצועיים בשכר מינימום. כל מה שהוא צריך לעשות זה להוציא SIN (אם אין לו) וסיבוב חלוקת קו"ח בסניפי טים הורטונס, מקדונלד'ס ודומיהם, בחנויות בקניונים גדולים, סופר מרקטים, וולמארט וכו'

lisi1818

New member
תשובה

הגיע בחור צעיר שאין לו מקצוע ומחפש עבודה. הוא לא חייב לי כלום. נסיתי רק
לעזור למישהו חדש בטורונטו.
.טעות מצידך לחשוב שרק לישראלים יש קומבינות. כנראה שאין לך מושג שגם הקנדים מנצלים אנשים ומה קורה בתחומים אחרים.
חבל שאתה הגבת כך וירדת על הישראלים. אם אתה יכול להציע לו מלבד מקדונלד או טים הורטון משרה שמשלמים פי 2 בבקשה be my guest.

בתור צעיר חסר השכלה על-תיכונית ונסיון

יהיה לו בכל מקרה קשה למצוא עבודה שמשלמים בה יותר משכר מינימום, אבל לפחות במקומות מסודרים הוא יקבל את שכר המינימום והתנאים הסוציאליים שמגיעים לו, מה שלא בטוח שיקרה בקומבינות למיניהן. והסתכלתי בקבוצת הפייסבוק שקישרת אליה לפני שהגבתי. מה שראיתי שם זה בעיקר פרסומות והעבודות הלא מקצועיות היחידות שהוצעו שם היו locksmith. אני מציע לך לעשות גוגל עם המילים
Israeli locksmith scam
(או לחילופין mafia במקום scam) כמובן, יכול להיות שמי שמציע את העבודה הספציפית הזאת הוא צדיק בסדום וישר כמו סרגל, אבל משום מה אני מרשה לעצמי להטיל בכך ספק.

למעלה