מחפש עבודה

jimmy12

New member
מחפש עבודה

אני רוצה לעבוד קצת בליווי טיולים כאלה של בית ספר אני הייתי לוחם וחובש... מישהו יכול לתת לי שמות\טלפוניים של חברות מאזור המרכז והשפלה? כמו כן אם תכלו לספר לי קצת על התנאים ושכר ,אודה לכם.

joshh

New member
אני בטוח שאנשים פה ישמחו לספר לך על

התנאים בעיקר ... בהצלחה, joshua

ישנן כמה כנופיות העוסקות בנושא.

בתור חובש תרויח בין 200 ל-220 ש"ח ליום, לא משנה מספר שעות (לעיתים נדירות פחות מ-12), לא משנה אם יש לינה ואם כן האם היא באכסניה או בשק"ש (אותו כמובן אתה קונה לבד). עבור שעה של שמירת לילה תקבל 20 ש"ח. לא תקבל פדיון חופשה, ימי חג, דמי הבראה או ביטוח פנסיוני המגיעים לך כחוק. עדיין רוצה לעבוד בתחום? לצערי לא אוכל לתת לך מספרי טלפון של הכנופיות הנ"ל. זה יהיה שיתוף פעולה עם עבריינים.

jimmy12

New member
ניפחת לי תראש

קיצר הבנתי שחברי הפורום מורמרים ומשחררים כאן לחץ ותסכול מהתנאים.. אבל אני בסך הכל מבקש תשובה אוביקטיבית ואינפורמטיבית...

joshh

New member
צר לי, מרוב שאני מסטול מלימודים....

כתבתי לך בפרטי במקום לכתוב בפורום, אז כדי שאוכל להגן על חברי הפורום, אכתוב מה שכתבתי בפרטי שלך בטעות. אז ראשית, עצבן אותי הגישה שלך לחברי הפורום, אנשים פה לא רק ממורמרים ומוציאים לחץ, המון פה שואלים שאלות על זכויותיהם, חלק מוצאים תסכולים וחלק פה בשביל לעזור לאחרים ומנסים לעשות מה שאף אחד לא רוצה לעשות. וכמו שאמרתי לך בפרטי, מקווה שלא תצטרך "לנפח למישהו אחר את השכל" על בדברים שאתה תעבור מול המעסקים שמנצלים ומרוויחים עלייך. להבא אני מציע לך שתי דברים: 1.שאלות תפנה למקומות הרלוונטים כמו אתרי חיפוש עבודה וכד'... 2. תהיה אם ראש פתוח ואל תהיה כזה אנטיפטי (וזה עוד בלשון עדינה) שעוד מישהו מביא את עצמו להתיחס אלייך תגיד תודה, לא צריך לתקוף אותו. שיהיה לך חג שמח ותמצא את כל אשר אתה חפץ. joshua

אל תכעס עליו, בלי אנשים כמוהו לא

קפיטליזם. הרי אם לא יהיה בקרב העובדים רוב שמשוכנע שזה בסדר שדופקים אותם, לא תהיה צמיחה כמו זו שביבי מתגאה בה.

dobhy46

New member
גימי היקר

תראה , כל החברות המתעסקות בנושה הנ"ל הן חברות זבל המרוויחות על גבינו הרבה מאד כסף , ואם בא לך למצוא עבודה אצלן בסדר מיצידי . רק מה אתה עוד צעיר וקח ממני עיצה אל תתקרב לזה . בהצלחה בהמשך הדרך

למעלה