מחפש עורך\ת לפרוייקט אנימציה.

אילb

New member
מחפש עורך\ת לפרוייקט אנימציה.

היי לכולם. אני מחפש עורך\ת פרימייר (פרילאנס) לפרוייקט אנימציה. הפרוייקט הוא ביצוע פרק ספיישל באנימציה לסדרת טלויזיה (לא אנימטיבית). פירוט תפקיד: 1. אני צריך אדם עם הרבה (הרבה) סבלנות - מדובר בעיקר בעבודת ליפ סינקינג- התאמת הדיבור לרצועת הקול. 2. שליטה מלאה (ומעלה) בפרימייר - כשאני אומר 'ומעלה' אני מתכוון גם להיכרות מלאה עם פורמאטים שונים של וידאו (הכנה לשידור,DV , PAL וקימפרוסים שונים) 3.הבנה או ניסיון באנימציה, העבודה משלבת גם ביצוע אנימציה, עבודה עם 'מסכות' (MASK) וGREEN SCREEN. 4.ידע בתוכנות אנימציה (AURA, FLASH) עדיף. חוץ מזה, ההתחייבות היא פרילאנס לפרוייקט חד פעמי, אבל עם אפשרות לתפקיד בפרוייקטים עתידיים. קורות חיים, תיקי עבודות ואתרי בית אפשר לשלוח ל: [email protected] או ל:[email protected] להיכרות עם עבודות הסטודיו אפשר לבקר ב: www.eyalb.com ואנא אל תכעסו עליי אם אני לא חוזר אליכם, אנחנו נמצאים בעיצומו של לחץ מטורף, ואין לי זמן להחזיר תשובה לכל אחד ואחד, בבקשה תבינו. תודה.

videokid

New member
שככת לציין את הפרט החשוב ביותר

איפה עובדים וכמה משלמים....

אילb

New member
עובדים בסטודיו ברמת החייל.

הסטודיו שלי נמצא במשרדים של טדי הפקות ברמת החייל. בגלל שמדובר בפרוייקט חד פעמי, אין מערכת עריכה משוכללת (AVID) אבל יש מחשב עריכה איכותי עם יציאה ל מערכת DV ומוניטור. לגבי השכר.... בדרך כלל לא נהוג להצהיר על סכומים (אני חושב שזה בגלל עינייני משא ומתן) אבל בגלל שהפרוייקט הוא בעל תקציב קבוע המתחלק שווה בשווה בין כל העובדים, ואין מקום למשא ומתן, אז אין לי בעיה לפרט שהסכום המדובר על חודש עבודה הוא 7000 ש"ח.

למעלה