מחפש עו"ד טוב לעניני הגירה בבוסטון

aviadl

New member
מחפש עו"ד טוב לעניני הגירה בבוסטון

לצורך שינוי סטאטוס לויזת H1B. מישהו מכיר? מה העלויות הכרוכות בכך בדר"כ? האם מישהו יודע אם ההוצאה על קבלת הויזה מוכרת לצרכי מס בארה"ב?

Boston Guy

New member
למיטב ידיעתי הוצאות משפטיות אינן

למיטב ידיעתי הוצאות משפטיות אינן מוכרות במס לשכירים... מה גם שבמצב נורמלי המעביד הוא זה שמשלם על הוצאת הויזה – לא העובד. לגבי עורכי דין – יש משרד גדול שיצא לי לשלוח עובדים אליו, והם די מרוצים. איני יודע אם הם מתעסקים עם לקוחות פרטיים – הם משרד שמתמחה בחברות גדולות והגירה היא רק חלק קטן מהשרותים שהם נותנים, בניגוד לעו"ד הגירה ייעודי... והם יקרים. מאוד. שעת ייעוץ לנו – כלקוח corporate גדול – יכולה להגיע ל 250$ ויותר. אני יכול להגיד לך שכלקוח פרטי, ויזת H1 תעלה כמה אלפי דולארים – בין 3 ל 6 מין הסתם.

דפנה KC

New member
מבחינת חוקית אסור לך לשלם את

העלויות הכרוכות בהוצאת H1B. רק לחברה שמוציאה לך את הויזה מותר לשלם וכמובן שהם ישתמשו בעו"ד שלהם.

aviadl

New member
תודה על העיצות המשפטיות אבל לא

שאלתי מה מותר ומה אסור (ודרך אגב - מותר!! וזה בדוק במידה והמשכורת עולנ על דרישות מח' ההגירה). בסה"כ חיפשתי עו"ד

דפנה KC

New member
בסה"כ ניסיתי לעזור...

לא רוצה לא צריך... וחבל שהאייקונים לא עובדים לי כי היית מקבל לשון ארוכה... דפנה KC (על ויזת H1B...איזה כייף לי...)

aviadl

New member
מצטער אם הייתי בוטה אבל

אני במקרה מכיר היטב את הנושא. העניין הוא שלאדם שלא כל כך בקיא בפרטים הקטנים ההמלצה שלך הייתה עלולה לגרום הרבה מבוכה ומריבות מיותרות עם מעסיק פוטנציאלי שמוכן לשלם הרבה מאד כסף אבל לא רוצה לשלם על הויזה עצמה.

דפנה KC

New member
התנצלותך מתקבלת

ומאחר שלא אני ולא אתה הבאנו לינק עם תשובה מוסמכת, אני נשארת בעמדתי. ומאד מקווה שאדם רציני שמעוניין בויזת עבודה יבדוק היטב את הפרטים הקטנים ממקור יותר מוסמך מפורום זה לפני שיכנס למבוכה ומריבות מיותרות עם מעסיק פוטנציאלי... ובתשובה לשאלתך. העו"ד של החברה שלי נמצא בניו-יורק ואני מאד מאד מרוצה ממנו. אם אתה מעוניין בשם וטלפון שלח לי מסר.

us2canada

New member
Paying for H1-B - Facts

The payment can be sent to the INS (or whatever their name is) by check from either you, the company or your lawyer (and basically anyone else that has a good check). The best way to do so assuming a lawyer is filing - pay the lawyer and he pays the INS. Note: This advice is based on actuall experiance 2002 and 2003.

למעלה