מחפש עזרה בארגון טיול שישי לעובדים

איציקH

New member
מחפש עזרה בארגון טיול שישי לעובדים

הי, בתור המומחה לאופניים בחברה שאלו בעצתי לגבי ארגון טיול לעובדים. אני לא מכיר אף אחד שמארגן כאלו דברים. מי מכיר מישהו שמארגן טיולים? המדובר בכמה שעות ביום שישי, רוב המשתתפים אינם רוכבים מנוסים (המסלול צריך להיות קל), ולא לכולם יש אופניים. איציק לנוח יהיה לנו נצח, בינתיים חבל על הזמן

איציקH

New member
לא רחוק מדי מהמרכז, ביום שישי

המיקום לא קריטי ובלבד שלא רחוק מדי מהמרכז, להערכתי מהכרמל בצפון ועד השפלה וגבעות יהודה בדרום. למשל - כרמי יוסף, פרק בריטניה (פרוזדור י"ם ויער ירושלים נראים לי קשים מדי). הדגש הוא על שישי כנראה כי יש לא מעט שומרי שבת בחברה.

aFish

New member
בן שמן - קלאסי

יער יפה עם נוף מגוון. עליות לא תלולות במיוחד ואפשר לתפור מסלולים קלים מאד שם. הכל בשבילים רחבים נקיים ברובם מבוץ. מגוון אדיר. היום חלפתי על פני טריילר גדול עם עשרות זוגות אופנים. מן הסתם להשכרה. בעבר הוזכר אבינועם ינאי שמארגן כאלו השכרות. בטח יש פה למישהו טלפון שלו.

קלוזו

New member
תנסה ברוזן ומינץ....

בדואטלון האחרון בפ"ת ראיתי טריילר ארוך עמוס באופני מרידה של רוזן ומינץ אשר הושכרו למשתתפי הדואטלון. אני חושב שהם מעמידים רק את האופניים להשכרה ולא מתכננים את המסלול אבל זה לא בעיה קח אותם לנחל אלכסנדר - אחלה מסלול

מאדמאן

New member
נחל אלכסנדר - משהו משהו

מסלול קל, מענג - כשמגיעים לגשר הצבים עוצרים יש מקום להפסקת אוכל , אחר כך גם מגיעים לים ויש שם משטח ענק בגלל הדלתא שנוצרת שם -וגם בו אפשר לעצור, כשנמצאים כבר בים אפשר לרכב צפונה על החוף עד לריף הטבעי הקרוב וגם שם לשבת. מסלול קלי קלות ותענוג של ממש.

ronenfox

New member
טיולים מאורגנים

אצלנו בחברה יש קבוצת רוכבים ואנחנו בינתיים עושים מסלולים קלים, והנה כמה מהמסלולים שעשינו: הירקון בקטע מהקניון לכיוון הוד השרון (מאד בוצי כרגע) נחל אלכסדנר מסביב לפארק קנדה 21K - קצת עליות וירידות, מסלול מקסים אזור קיבוץ דליה - גבעת נילי - דרכי כורכר לבנות, שיפועים קלים אשמח לתת לך מידע נוסף לגבי המסלולים. עוד אפשרויות: כל האזור החופי בין נתניה להרצליה, רשפון, אודים, במקומות שאין בוץ והחול מהודק.

Eyal Hershtik

New member
תפנה ל .....

אבינועם ינאי בטלפון : 064717424 או רולינג בטלפון : 054781353 או למצוק בטלפון :053865612 כולם עושים טיולים באיזור המרכז ,לכולם יש עגלה ניידת עם אופניים וכולם גם מספקים מדריכים לטיולים מסוג זה . כמובן שהכל תלוי בכמות האנשים . בהצלחה ! אייל

maoz277

New member
יש גם את נימרוד הנגבי

הוא מקצוען אמיתי בוגר קורס מדריכים בויינגיט. הטל. שלו 057-302840

למעלה