מחפש עזרה בנושא בחורות....

kipib2005

New member
מחפש עזרה בנושא בחורות....

שלום לכולם, יש לי בעיה דיי רצינית לטעמי עם בחורות ורציתי לשמוע ממכם עם יש לכם עצות וטיפים שיעזרו לי ... אז ככה, אני בן 23 עוד מעט, סטודנט, חיי את החיים עם זה לימודים עבודה חברים יוצא מבלה דברים רגילים ובאמת שאין לי על מה להתלונן הבעייה היחידה אצלי היא שאף פעם לא חוויתי את הדבר הזה שנקרא אהבה אני לא יודע אם זה קיים בכלל ולמה אנשים מדברים על זה בכל מקום, אני גם לא מצליח להכיר בחורות כלומר אני כן מתחיל ומנסה, אבל זה לא זה... אם הייתי ביישן אז הייתי מבין אבל אני ממש לא כזה אני כן מנסה להתחיל עם בחורות במועדון, מסעדה מה שלא יהיה (כשאני רואה בחורה חמודה כמובן לא סתם) אבל התגובות בד"כ הם פרצוף חמוץ של בחורות, או שבחורה רומזת לי שאני לא לרמה שלה בלי שבכלל מכירה אותי, אין לזה עניין של מראה כי אני נראה טוב (אומרים לי את זה) וגם כמה ידידות שלי אמרו לי את זה... עד כה הקשרים שלי הן של ידידות בלבד או חברות טובה שזה גם סוג של ידידות זה אומר שלא היתה לי חברה אף פעם, בחורות שמכירות אותי מתות עלי אומרות עלי שהיו רוצות גבר כמוני חכם, מתחשב, ילד טוב כזה (לא רוצה להחמיא לי יותר מידי אני פשוט אומר מה שהן אומרות עלי) בנוסף, אני גם יודע לעמוד על שלי, לא סמרטוט אני לא רודף אחרי בחורות או דברים בסגנון ממש לא הטיפוס הזה המשפט שאני אומר בד"כ כשבחורה שוללת אותי ישר זה שזה הפסד שלה .. אבל אני אומר את זה כ"כ הרבה שנראה לי שהמנטליות בארץ ממש דפוקה, בחורות חושבות שהן מלכות ואני לא יודע למה..אני לא יודע למה אני צריך להרגיש פחות טוב ממה שאני ... מה לא מספיק שאני מצטיין בלימודים, נייד, מצחיק ומשעשע זה לא מספיק טוב בשביל בחורה!? אז מה כן? אולי בחורות לא רוצות אדם שיתייחס אליהן בכבוד ולא יעשה מהן צחוק למרות שכן ישעשע אותן, אדם חכם ומתחשב כנראה שזה לא הולך בעולם הזה... ידידות שלי לא נמשכות אלי אומרות לי שאני חמוד והכל אבל זה לא זה מהבחינה הזו של משיכה אי דיי מיואש מהחיים האלה בעיקר מבחורות, אנשים חושבים שאני אדם מצליח אבל בפנים אני סובל... בכל מקרה, אני לא יכול לברוח מזה.. בכל מקום אני רואה זוגות מתנשקים וזה גורם לי הרגשה רעה אפילו בבבמכללה מדברים על יחסי מין וזוגיות כדבר מקובל ואני מתבייש בתוכי שאני כזה לא יוצלח מהבחינה הזו... ניתקתי קשרים עם ידידות טובות בגלל הקטע הזה שהן לא רצו אותי ... וההרגשה ממש רעה וכואבת ... וכשאני שומע על זוגות רבים, בעיות בזוגיות אני אומר לעצמי צרות של עשירים לפחות הם חוו את הדבר הזה שאני מרגיש שאולי הוא לא קיים אשלייה ושאני בעולם אחר נפרד ממה שקורה למרות שאני באותו מקום אבל בפנים אני מרגיש שיש את העולם ואותי שזה שונה לגמרי ... הנושא שמציק לי שנים וממש עצוב לי המצב שבו אני נמצא. כבר כמה שנים הזנחתי את העניין של הדייטים כי זה לא מוצלח, מועדונים אני בקושי יוצא כי זה גורם לי הרגשה רעה כשאני רואה זוגות שמחים רוקדים ואני עמוק עמוק במחשבות שליליות לגבי המצב שאני נמצא בו גם כשאני יוצא עם חברים והם מביאים את החברות כמובן הם בעצמם לא מכירים כ"כ בחורות ואני לא מכיר כ"כ אנשים, במכללה אין מישהי שמוצאת חן בעיני זה אומר שאני במעגל שלא ניתן לצאת ממנו. טוב אני אקצר כי נסחפתי קצת ... לאחרונה החלטתי לנסות להכיר בכל מחיר עד כה ניסיתי בפאב מועדון דברים בסגנון ולא הלך בחורות עושות פרצוף אז חשבתי מקומות כמו סופר, חנות ספרים ברחוב .. לא יודע עם זה נואש אבל אני חייב להכנס לעניינים ולהפסיק לרחם על עצמי... אין לי עניין של ביישנות אני רק לא יודע מה להגיד משפט פתיחה ... למשל מישהי בסופר אין לי מושג איך להתחיל עם בחורה ברחוב ... אם למישהו יש רעיונות לגבי זה ובכלל רוצה להגיב אשמח לשמוע תודה :)

Paranoid Eyes

New member
פפפפפ חפרת!!!../images/Emo6.gif

אין לי עצות לאיך להתחיל עם בחורות כי לצערי, כמו שאמרת.. אני לא יודעת למה זה.. אבל הבחורות בארץ, רובן.. עושות פוזות. אבל לא כולן ככה. אני יודעת שאני... אני דווקא זו שגם שמתחילים איתה אני עלולה להתפרש כאחת שלא מעוניינת, כי אני לא יודעת איך לזרום אני ביישנית ,,חחחחח אבל זה לא האישיו.. להגיד לך את הקלישאה המעצבנת? "זה יבוא אל תדאג.. תפסיק לחפש... " או " זה יבוא ברגע שהכי לא תצפה לו".. גאד אני שונאת שאומרים לי את זה! אני גם מרגישה כמוך רק שבניגוד אליך (למרות שאני רוצה). הבעיה היא אצלי.. כי אני חושבת שאני פשוט מפחדת מזה או מכל דבר שקשור למערכת יחסים.. חוצמזה היי, בסופר? לא בעיה להתחיל.. תשאל איפה המדף של המוצרי חלב או משהו... תפתח שיחה.. אותו דבר בחנות ספרים. עדיף חנות ספרים , כך אתה יודע שהיי.. הבחורה קוראת ספרים!!! (שזה נדיר שמישהו בכלל קורא בימינו).
קיצר, נראה לי סתם בלבלתי ת'מח על הבוקר. בוקר טוב אבריבאדי. אטוטלור.

ללכת למועדונים ופאבים

זה לא רצוי משני סיבות 1) יש לך 100 חרמנים על כל בחורה 2)אני אישית לא רוצה בחורה שהולכת למועדונים כי אני שונא את המקומות האלה מה שכן אם אתה לומד זה מקום טוב להכיר ספרייה או כל חוג חברתי אחר

Cobe Anan

New member
קודם כל תיפטר מהקוצים ומנעלי הבית.

דבר שני, תבקש מחברים שיעזרו לך למצוא מישהי. קח את העניין לאווירה שתביא לזרימה. סופר, למשל, זה רעיון רע. גם פאב זה לא משהו. מועדון טוב כדי לצבור ניסיון וביטחון, אבל ככל הנראה, לא ייצא משם שום דבר רציני. חוף הים בלילה זה רעיון יותר טוב. בבית זה רעיון מצויין. תתחיל לתפוס ביצים. אם אתה נראה טוב, אין סיבה שבחורה שתיגש אליה בנימוס אבל בביטחון לא תתייחס אליך. זרום, ואם לא זורם, אז תזרים קצת גם בעצמך. מה קרה? מותר ואף רצוי.

כמה אתה חושב ומנתח.. חאלס חפירות!!!

תצא -> תהנה !!!! זהו בלי לחשוב יותר מדי... כשמצפים למשהו זה לא יקרה..... הכל בא לבד בזמן לא צפוי... בהצלחההההההה :))))

לילך181

New member
מוזר

אתה אומר שאתה לא ביישן, שאתה כן מתחיל עם בחורות ושהן תמיד אומרות "לא" למרות שאתה נראה טוב, נחמד וכו'? יש פה בעיה כנראה, לא יתכן שכל הבחורות שאתה מתחיל איתן הן ייבשניות ולא נחמדות. א. או שאתה נמשך דוקא לכאלה ולכן כל אלה שאתה מתחיל איתן הן כאלה. ב. או שאתה נמשך לאלה שאתה לא הטיפוס שלהן (לפחות חיצונית, וזה לא קשור ל"נראה טוב", זה סובייקטיבי) ג. או שאתה לא מתחיל עם מספיק בחורות בשביל לקבל גם תשובות חיוביות. ד. או שאתה מתחיל בדרכים שמבריחות בחורות. ולדעתי דוקא פאב זה רעיון כן טוב. למשל: פשוט ניגשים ל2-3 בנות שיושבות יחד ושואלים- "אפשר להצטרף"? ומתחילים לדבר. אפשר גם להגיד שחוגגים משהו לחבר (עדיף מאוד לא לשקר).

אולי דרך חברים..

תארגנו כמה חבר'ה לצאת.... לאנשהו... אל תהיה לחוץ לגבי זה בחורה ששתחיל איתה ישר תקלוט שאתה לחוץ.. זה משו שאתה משדר גם בלי לרצות... פשוט תהיה רגוע ועם ביטחון עצמי (לא מופרז.....) והכי חשובבבבבב תהיה אתה בלי פוזות ודאווינים גוד לאק

למעלה