מחפש עזרה בנושא תצהיר משפטי

noamka25

New member
מחפש עזרה בנושא תצהיר משפטי

חברים יקרים , שלום רב !!! אני מחפש עזרה בנושא תצהיר משפטי , להצהיר על רכוש כנגד עיקולים של הוצל"פ, אילו טפסים, האם אני חייב עו"ד, למי עליי להגיש האם צריך להגיע לבית המשפט והאם זה תופס גם לעיקולים של רשות השידור בתודה מראש נועם

פסק דין הצהרתי

אתה צריך להגיש בקשה בה אתה מצהיר כי אתה הבעלים של הרכוש אותו אתה מפרט בבקשה ובכתובת בה אתה נמצא . אתה מגיש את הבקשה כנגד אותם נושים מהם אתה חושש כי עתידים להגיע אליך בעקבות חובותיו של אותו אדם המתגורר אצלך או שכתובתו רשומה בכתובת בה אתה גר. הבקשה מלווה בתצהיר . את הבקשה מגישים לבית משפט השלום והבקשה תידון במועד שיקבע לך

noamka25

New member
תודה, אבל עוד שאלה

האם אני צריך טופס מסוים או רק לכתוב את המכתב , האם יש פורמט כלשהו האם כדאי להתייעץ עם עו"ד או לעשות זאת דרכו בתודה מראש נועם

תמיד עדיף עו"ד

תמיד עדיף להגיש בקשות על ידי אדם שמכיר ומנוסה בעבודתו ובענייננו מדובר בעורך דין לפיכך אם באפשרותך לממן עורך דין עשה זאת אך במידה ואין ביכולתך לעשות כן אפשר למצא באתר האינטרנט של בית המשפט העליון טופס סטנדרטי לבקשה לפסק דין הצהרתי שם יש את הטפסים הרלוונטיים וכן טופס הסבר איך למלא אותם בהצלחה

סמנטיקה חשובה

יש לשים לב שאתה מצרף את כל הזוכים אשר מבקשים לעקל בתיק כנ"ל כמשיבים לבקשה!!!! כמו כן יש לצרף בבקשה לפסק דין הצהרתי את החייב עצמו פרט חשוב נוסף שיש לקחת בחשבון הוא שהאגרה עבור פסק דין הצהרתי לא זולה והיא בסביבות ה500 ש"ח בהצלחה

למעלה