מחפש עזרה-הורה דמנטי

ליפל35

New member
מחפש עזרה-הורה דמנטי

יש לי הורה חולה בשיטיון-דמנציה אני מחפש עזרה לקבל מידע בנושא כמו כן אני מחפש אולי יש קבוצת תמיכה של ילדים להורים במצב כזה כל אינפורמציה שאקבל תעזור לי

ליפל35

New member
מרפאות זיכרון? כיצד?

מרפאות או מרכזים של טיפול בבעיות זיכרון מה משמעות הדבר הזה

אירילה

New member
שלום לך ליפל , ברוך הבא לפורום

אם תיכנס לקישורי הפורום ,תמצא שם הרבה חומר על מחלת האלצהיימר/שיטיון ,כמו כן ממליץ לך בחום להיכנס לקישור עמותת אלצהיימר ומחלות דומות ,שם תמצא גם תת קישור בנושא מרפאות הזיכרון ,תפקידן ורשימת מרפאות הזיכרון בכל הארץ. לגבי קבוצות תמיכה כנ"ל בקישור עמותת האלצהיימר ,ישנן הרבה קבוצות תמיכה בכל חלקי הארץ לבני משפחות החולים וקיימת קבוצת תמיכה אחת בלבד לחולים עצמם בראשון לציון. לנוחיותך אני מצרף את הקישור לעמותה. בהצלחה גרשון

אנימו

New member
ליפל שלום

ראיתי שאתה רק בן 24 ולרוע המזל צריך לחוות חוויה של הורה חולה במחלה. זה אמנם לא אפייני לגילאים האלה אבל תדע שאינך היחיד שמתמודד בגיל שכזה. אני יכולה רק לספר לך ששני הילדים שלי בגילאים כאלה וגם הם מתמודדים מזה מספר שנים. עם כל הכאב שהם נושאים הם למדו להמשיך בחייהם בצד ההתמודדות הלא-קלה. בחיפוש אחרי מידע לילדים צעירים להורים חולים לא הצלחתי למצוא חומר המיועד להם. רוב החומר מיועד לנכדים וזה לא דומה כפי שאתה יודע מנסיונך. אם תרצה פרטים או עצות או סתם ל"שוחח" תוכל להתקשר אלי גם במסר. העיקר שלא תיפול ברוחך. מותר לך לבלות ולחיות את חייך ואם אבא מטופל בל יהיו לך רגשות אשמה. חזק ואמץ.

למעלה