מחפש עסק מעניין

• פותח הנושא mow
  • פורסם בתאריך

mow

New member
מחפש עסק מעניין

איש עסקים מחפש לקנות/שותפות עסק בתחום מעניין (ורצוי רווחי) מוכן גם להשקיע ברעיון לעסק, בתנאי שיהיה מאתגר מעניין ובעל פוטנציאל למימוש!

oferme

New member
idea for a new business

הי שמי עופר צור עימי קשר בטלפון נייד 058703357 אשמח לשוחח עימך בפגישה

RAINDEER

New member
שלום עופר

תן לי רקע כללי בנוגע לעסק שבו מדובר. צביקה

oferme

New member
רקע

שלום צביקה אם אפרוש פה את רעיונותיי זה ישמע לא רציני כמוך, הנני מעוניין לתהות על קנקנו של מי שבאמת מוכן להשקיע. מכיוון שיש באמתחתי כמה רעיונות שלפי דעתי (אני אולי לא אובייקטיבי) יכולות לפרוש כנפיים, אשמח לדון איתך בארבע עיניים ולראות האם ישנה התקדמות. צור עימי קשר במידה והינך מעוניין. תודה על ההתעניינות, עופר.

אתנה33

New member
אם אתה רציני

אז יש לי רעיון לעסק בעל פוטנציאל רווח גבוה הנמצא כבר בשלבי הקמה אתה מוזמן ליצור איתי קשר דרך המייל פה.

eidos

New member
רעיון לעסק

לאתנה שלום קראתי את הודעתך מוכן לבדוק איתך את נושא העסק אשמח לקבל אינפורמציה בנושא

odigome

New member
הזדמנות

מדובר בעסק פעיל עובד ומצליח ! שכדי להתעלות על כולם בתחום צריך יותר דחיפה כספית מכיוון שהוא הוקם בכוחות של שני צעירים שאפתנים אך חסרי ממון - אם אתה מעוניים בשיחה יותר רצינית (בתחום המדיה האינטרנטית) [email protected]

RYOAV

New member
מחפש שותף אסטרטגי או משקיע

לעסק בתחום ביוטכנולוגי -בניית מכונות ייחודיות בתחום הרפואה והביולוגיה מחיריהן נעים החל מ70,000$ ומעלה. אשמח אם תיצור אתי קשר לנייד:056-333445 או 04-8447808 או ל: [email protected] ליואב

moshep

New member
מחפש עסק מעניין

לעסק רווחי בהקמה בתחום נדרש אנו מחפשים שותף פעיל נשמח לתת פרטים נא צור קשר: 052-705665 משה

faloda

New member
עסק

שלום אני בחור צעיר שיש לו שני רעיונות לפתיחת עסק שיכולים להכניס הרבה כסף לאחר בדיקה שבדקתי אחד הוא בענף המזון השני בענף הניקיון צור קשר באימייל ואפרט יותר פרטים

למעלה