מחפש עצה בקשר למילונים דיגיטלים

סקיווקר

New member
תודה יאיר

קצת מוזר שאנשים לא מתעסקים בזה פה, חשבתי שיבינו יותר. בכל מקרה תודה על העזרה.

סקיווקר

New member
מחפש עצה בקשר למילונים דיגיטלים

מעוניין אנוכי לקנות מילון אגנלי-עברי עברי אנגלי, דיגיטלי כמובן. מניסיונכם,ידידי בעלי נסיון התרגום, איזהו מהמילונים הוא היעיל , המקיף והמקצועי ביותר ממבחר המילונים הדיגיטלים שמסתובבים כרגע בשוק. תודה, אופיר

מילונים דיגיטליים

פעם, לפני המון שנים, היה לי את המילון של פרנקלין, אנגלי-אנגלי לדעתי. מאז, אין לי מושג, אבל בוודאי יהיה מי שיוכל לעזור לך כאן בפורום.

Eldad S

New member
נראה לי שכיום ישנם שני מילונים

דיגיטליים בשוק - האחד, הישן יותר, נקרא "מילון פלוס" (לבית קומפיוטרוניק), והשני - מילון מיכל, לבית פרודקט מחשבים. מילון מיכל נפוץ ביותר כיום, היות שהוא גם חלק מתוכנת וורד. אני מניח שיש בו גם עדכונים חדשים, שנכנסו לאחרונה (אבל אולי אני טועה). פרודקט מחשבים יצאו גם עם תוכנת תרגום טקסטים - אבל עדיין לא יצא לי לבדוק אותה מקרוב (למרות שקיבלתי הזמנה מהחברה). אפשר גם להשתמש במילון המקוון של מורפיקס, www.morfix.co.il, או לעשות מנוי על אתר "רב-מילים" - www.ravmilim.co.il (נודע לי לאחרונה שהמנוי עולה כ- 100 ש"ח לשנה). מישהו ממליץ? בשני המקרים האחרונים - מדובר על התחברות למילונים מקוונים, ולא על שימוש בתקליטור או בתוכנה שהתקנו על המחשב.

סקיווקר

New member
תודה, אך לא זאת היתה כוונתי

אני מחפש מילון דיגטלי פיסי, רוצה לומר מכו מילונים ורשומות שהיו פעם. משהו שיתן לי תחליף טוב למילון-ספר.

lady_anne

New member
נצל"ש - מילון סלנג ומילון ניבים

אני מחפשת קישורים למילוני אונליין העוסקים בסלנג אמריקאי וכן בניבים באנגלית. רוב תודות,

למעלה