מחפש עצות לגבי רצפת פרקט או שטיח

tubi24

New member
מחפש עצות לגבי רצפת פרקט או שטיח

אני עובר ליחידת דיור משלי- והרצפה הקיימת בו דכאונית מדיי. חשבתי שצבע כהה של הרצפה יתן נופך יותר עדין לחדר. אני מתלבט בין ריצוף מפרקט לבין שטיח מקיר לקיר- כיוון שעדיין לא היה לי אחד מהעיצובים הנל אשמח לקבל עצות מכם. כמו כן טווחי מחירים למ"ר בערך... האם יש אפשרות לעשות זאת במו ידיך ? לפחות את הפרקט... תודה :)

שמופית

New member
לדעתי האישית (והלא מקצועית)

התחזוקה של פרקט הרבה יותר קלה מאשר של שטיח מקיר לקיר. את השטיח צריך לשאוב וגם אז יכול להישאר לכלוך רב בתוכו ואי אפשר לדעת, ואם אתה סובל מאלרגיות לאבק, אז בכלל כדאי להימנע. פרקט לא שוטפים - רק מעבירים סמרטוט לח או שואבים
אני ממליצה לך לקפוץ לשוק הפרקטים ברחוב העליה בת"א. יש להם שם פרקטים החל מ 29 ש"ח למ"ר. הפרקטים באיכות טובה. אנחנו עשינו לפני חצי שנה ועדיין אין תלונות (טפו טפו טפו). אגב, לדעתי כדאי לשלם למתקין, למרות שהבנתי שאפשר לעשות לבד בשיטת הקליק-קלאק (או משהו כזה). אני עמדתי וצפיתי במתקין ואני שמחה שלא אני עשיתי את זה...

tubi24

New member
29 ש"ח למ"ר ?

זה ממש ממש זול !! אבל הבנתי שיש 2 סוגים ,פרקט למינציה ופרקט לבנים,שהוא יותר טוב,איזה אתם עשיתם ? אני אכן אקפוץ לבדוק במה מדובר,ישלך המצלה על חנות מסוימת ? רב תודות שמופית.

למעלה